vertaa-sahko-loyda-halvin

Fortum sähkösopimus

Fortum sähkösopimus – Fortum edistää muutosta kohti puhtaampaa maailmaa

Fortum tarjoaa asiakkailleen ja yhteiskunnalle kestäviä ratkaisuja. Fortum tarjoaa puhdasta energiaa, jolla se varmistaa nopean siirtymisen hiilineutraaliin talouteen.

Fortum sitoutuu vaativiin ilmastotavoitteisiin. Sen tavoitteena on olla hiilineutraali vuoteen 2050 mennessä ja Europaan tuotannossa jo vuonna 2035. 

Fortum sähkösopimus vaihtoehdot

Fortum Vakio

Fortum Vakio tarjoaa vakaan kuukausimaksun, joka pysyy aina samana. Tämä sopimus ei ainoastaan tuo ennakoitavuutta sähkölaskuusi, vaan myös osallistut aktiivisesti puhtaamman tulevaisuuden rakentamiseen. Kaikki Vakio-sopimuksen vaihtoehdot ovat ilmastoystävällisiä, ja sähkö tuotetaan 100% hiilidioksidivapaasti. Voit myös valita 100% uusiutuvaa energiaa tai aurinkoenergiaa, mikäli haluat entistä vihreämmän vaihtoehdon.

Fortum Vakio tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisen joustavuuden. Voit muuttaa sopimustasi milloin tahansa, ja sopimuksen mukana on helppo muuttaa uuteen asuntoon tai vaihtaa toiseen sopimukseen tarpeidesi mukaan. Et ole sidottu pitkiin sopimuskausiin, ja vaihtaminen toiseen sopimukseen on tehty erityisen helpoksi.

Lue lisää Fortum Vakiosta

Fortum Tarkka

Hyödynnä tuntikohtainen sähkön hinta

Fortum Tarkka tarjoaa sinulle pörssisähkön, joka perustuu tuntikohtaiseen sähköpörssissä kilpailutettuun hintaan. Tämä tarkoittaa, että sähkön hinta heijastelee suoraan markkinoiden tilaa, ja muutokset näkyvät nopeasti pörssisähkössä. Hinnan laskiessa saat hyödyt ensimmäisten joukossa, kun taas hinnan noustessa pörssisähkön hinta nousee ensimmäisenä. Ajoittamalla omaa kulutustasi voit hyödyntää vuorokauden hintavaihteluita ja optimoida sähkölaskusi.

Joustava vaihtoehto

Fortum Tarkka on toistaiseksi voimassa oleva sopimus, joka antaa sinulle vapauden vaihtaa toiseen sopimukseen silloin kun haluat. Sopimuksen vaihtaminen Fortumilla on tehty erittäin helpoksi, joten voit muokata sähkösopimustasi tarpeidesi mukaan.

Lue lisää Fortum Tarkka pörssisähkösopimuksesta

Fortum Duo

Suojaa hintojen heilahteluilta

Fortum Duo tarjoaa vakaan vaihtoehdon pörssisähkölle, antaen sinulle suojaa suuremmilta hintavaihteluilta. Tämä määräaikainen sopimus tarjoaa kahdeksi vuodeksi kiinteän perushintatason, tuoden ennakoitavuutta sähkölaskuusi. Lisäksi saat mahdollisuuden vaikuttaa sähkösi hintaan kulutusvaikutuksen avulla.

Ennakoitavuutta Oma Fortumilla

Fortum Duo tarjoaa sinulle mahdollisuuden ennakoida ja hallita sähkönkulutustasi Oma Fortum -palvelun avulla. Voit seurata kulutustasi eri aikajaksoilla, tarkastella kulutusvaikutustasi ja näin ennustaa tulevien sähkölaskujesi suuruutta. Tämä antaa sinulle paremman käsityksen omasta kulutuksestasi ja auttaa tekemään viisaampia energiapäätöksiä.

100% Hiilidioksidivapaata Sähköä

Fortum Duo varmistaa, että sähkösi on tuotettu 100% ilman hiilidioksidipäästöjä. Voit myös valita 100% uusiutuvaa tai aurinkoenergiaa, jos haluat tehdä kestävämpiä valintoja.

Kenelle Fortum Duo sopii?

 • Jos haluat suojaa hintojen heilahteluilta
 • Jos haluat mielenrauhaa ja vakaan perushintatason kahdeksi vuodeksi
 • Jos haluat ennakoida tulevia sähkölaskujasi

Kulutusvaikutus: Miten Se Toimii?

Fortum Duo -sopimuksen hinta on valtaosin kiinteä, mutta siihen vaikuttaa hieman myös kulutusvaikutus. Kulutusvaikutus voi nostaa tai laskea sähkösi hintaa noin +/- 2 c/kWh. Vaikutus riippuu siitä, milloin päivästä ja viikosta käytät eniten sähköäsi. Jos onnistut ajoittamaan kulutuksesi edullisiin aikoihin, voit pienentää laskuasi. Esimerkiksi, jos teet sopimuksen hinnalla 8,2 c/kWh ja kulutusvaikutuksesi on -0,5 c/kWh, maksat kuussa sähköstäsi 7,8 c/kWh.

Lue lisää Fortum Duo:sta

Fortum Kesto

Voimassa niin kauan kuin haluat – ilman määräaikaa

Fortum Kesto tarjoaa helppoa ja joustavaa sähkösopimusta, joka on voimassa niin kauan kuin haluat, ilman määräaikaa. Tämä sopimus antaa vapauden valita ja mukauttaa sähkösopimuksesi tarpeidesi mukaan.

Helppo

Fortum Kesto on voimassa toistaiseksi, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia uusimisesta. Sopimus säilyy voimassa niin kauan kuin se sinulle sopii.

Joustava

Keston hinta mukautuu markkinoiden vaihteluun. Sähkön hankintakustannusten muuttuessa markkinatilanteen mukaisesti, myös Kesto-sopimuksen hinta päivittyy. Tämä tuo joustavuutta ja reagointikykyä mahdollisiin muutoksiin.

Vapaus valita

Sähkösi on 100% hiilidioksidivapaata, ja voit myös valita 100% uusiutuvaa tai aurinkoenergiaa. Tällä valinnalla teet ympäristöystävällisen päätöksen.

Tilaa nyt

Voit tilata Fortum Kesto -sähkösopimuksen helposti ja nauttia sen tarjoamasta vaivattomuudesta ja joustavuudesta.

Fortum Kesto + 100% Uusiutuvaa Energiaa

Jos haluat tukea uusiutuvaa energiaa, voit tilata Fortum Kesto -sähkösopimuksen 100% uusiutuvalla energialla. Hinta on 4,90 €/kk + 0,40 c/kWh.

Fortum Kesto + 100% Aurinkoenergiaa

Jos aurinkoenergia on sinulle tärkeää, voit valita Fortum Kesto -sähkösopimuksen 100% aurinkoenergialla. Hinta on 5,90 €/kk + 0,40 c/kWh.

Kenelle Fortum Kesto sopii?

 • Jos haluat helppoa ja huoletonta sopimusta ilman erillistä uusimista
 • Jos sähkönkulutuksesi ei ole suuri tai se ei painotu talvikuukausiin
 • Jos haluat sopimuksen, jonka sähköntuotannossa ei käytetä fossiiliperäistä polttoainetta

Lue lisää Fortum Kestosta

Fortum Yritys Varma

Fortumin Yritys Varma -sähkösopimus tarjoaa yrityksellesi määräaikaisen ja kiinteähintaisen sopimuksen, ja tässä on muutamia tärkeitä tietoja ja etuja:

 1. Määräaikainen ja kiinteähintainen sopimus:

  • Voit valita joko 24 kuukauden tai 36 kuukauden määräaikaisen sopimuksen. Tämä antaa yrityksellesi ennustettavuutta ja vakaan sähkön hinnan koko sopimuskauden ajan.
 2. Helppoa budjetointia:

  • Yrityksesi sähkösopimuksen energiahintaa ei muuteta sopimuskauden aikana. Tämä tekee budjetoinnista helpompaa, kun tiedät etukäteen sähkön hankintakustannukset.
 3. CO2-päästötöntä sähköä:

  • Yritys Varma -sähkösopimuksen energia on tuotettu täysin ilman hiilidioksidipäästöjä. Tämä mahdollistaa ympäristöystävällisen valinnan yrityksesi sähkönkäytölle.
 4. Kampanjaetu: 6 kk ilman perusmaksua:

  • Voit hyödyntää kampanjaetua tilaamalla Yritys Varma -sähkösopimuksen, jolloin saat ensimmäiset 6 kuukautta ilman perusmaksuja.
 5. Tartu tarjoukseen:

  • Voit tilata Yritys Varma -sähkösopimuksen 24 kuukauden tai 36 kuukauden vaihtoehdolla ja hyödyntää kampanjaetua.
 6. Ympäristöystävällinen vaihtoehto:

  • Valitsemalla Yritys Varma -sähkösopimuksen, yrityksesi edistää kestävää kehitystä ja ympäristöystävällisempää energiaa.

Jos Yritys Varma -sähkösopimus ei näytä sopivalta yrityksellesi, voit ottaa yhteyttä Fortumin Yritysapurin palveluun saadaksesi apua sopimuksen valinnassa ja löytääksesi juuri yrityksellesi sopivan ratkaisun.

Lue lisää Yritys Varmasta

Tietoa yrityksestä

Fortum on pohjoinen energia-alan toimija, joka toimii energian yhdistävänä voimana ja sillanrakentajana teollisuuden ja yhteiskunnan välillä. Yhtiö on sitoutunut auttamaan yhteisöjä saavuttamaan hiilineutraaliuden samalla tukien asiakkaitaan kasvamaan ja dekarbonisoimaan prosessejaan. Fortumin toiminta on suunniteltu tasapainottamaan energiantuotanto luonnon kanssa, pyrkien luomaan menestyvää maailmaa.

Yhtiön painopistealueita ovat uusiutuva energia, energiatehokkuus ja kestävät ratkaisut. Fortum pyrkii edistämään vihreää siirtymää tarjoamalla luotettavia ja tuottavia energiaratkaisuja. Yhtiö on myös vahvasti mukana vastuullisuudessa ja pyrkii olemaan aktiivinen kumppani yhteiskunnalle.

Fortumin tuoreimmat uutiset ja tiedotteet osoittavat sen sitoutumisen innovaatioihin ja vastuullisiin energiaratkaisuihin. Muun muassa uusi kaukolämpötuote ja yhteistyö ruotsalaisen Studsvikin kanssa ydinvoiman mahdollisuuksien selvittämisessä Ruotsissa ovat esimerkkejä yhtiön ajankohtaisista hankkeista.

Yhtiön pörssitiedotteet ja sijoittajauutiset heijastavat Fortumin taloudellista tilannetta ja strategisia päätöksiä. Esimerkiksi henkilöstön osakesäästöohjelma ja tehostamisohjelma kertovat yhtiön pyrkimyksistä parantaa kannattavuuttaan ja varmistaa vahva kassavirta epävarmassa markkinatilanteessa.

Fortumin uutishuone tarjoaa lisää tietoa yhtiön ajankohtaisista tapahtumista, kuten myönnetystä uudesta käyttöluvasta Loviisan ydinvoimalaitokselle. Blogikirjoitukset puolestaan antavat äänen yhtiön johtohenkilöstölle, kuten Eero Vartiaiselle, joka keskittyy aurinkovoiman rooliin Pohjolan vihreässä siirtymässä.

Taloudelliset luvut vuodelta 2022 osoittavat Fortumin mittaluokan, jossa se toimii ydinliiketoiminnassa useilla mailla, tuhansilla työntekijöillä ja merkittävällä myynnillä miljoonissa euroissa. Näiden lukujen perusteella Fortum on vaikutusvaltainen toimija energiasektorilla, joka pyrkii edistämään kestävää kehitystä ja vastuullista liiketoimintaa.

Lue lisää Fortum Yritys Varmasta

Valitse paras Fortum sähkösopimus ja vertaa sähkön hinta

fortum sähkösopimus

Fortumin Energia-alan Ratkaisut Yrityksille ja Taloyhtiöille: Tehokas Yhteistyö Energianhallinnassa

Fortum, pohjoinen energiayhtiö, toimii yhdistävänä voimana, joka rakentaa siltoja ja luo uusia yhteyksiä teollisuuden ja yhteiskunnan välille. Yhtiön tavoitteena on auttaa yhteisöjä saavuttamaan hiilineutraaliuden ja kasvattamaan liiketoimintaansa luotettavasti ja tuottavasti, kunnioittaen samalla tasapainoa luonnon kanssa.

Energia Ratkaisut Yrityksille ja Taloyhtiöille

Fortum tarjoaa monipuolisen valikoiman energia-alan palveluita yrityksille, taloyhtiöille, kaupungeille ja kunnille sekä teollisuuden asiakkaille. Yritys Duon avulla voit hyötyä kiinteähintaisen ja pörssihintaan perustuvan kulutusvaikutuksen eduista. Yritys Duo mahdollistaa kulutuksen ajoittamisen edullisemmille pörssisähkön tunneille, mikä vaikuttaa positiivisesti sähkölaskuusi.

Yrityssopimukset

 • Sähkösopimus yritykselle: Fortum tarjoaa yrityksille sopimuksia niiden tarpeisiin sopivalla tavalla, huolimatta yrityksen koosta. Pienille ja keskisuurille yrityksille myytävä sähkö on aina 100% hiilidioksidipäästötöntä, ja valinnaisesti sopimukseen voi lisätä Fortum Vihreä -lisäpalvelun.

 • Suuryrityksille: Fortum tarjoaa kaukolämpöratkaisuja uusiin ja olemassa oleviin kiinteistöihin Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella.

Palvelut ja Seuranta

 • Yritys Online ja Heat Online -palvelut: Fortum Yritys Online tarjoaa monipuolisen palvelun sähkönkulutuksen ja kustannusten seurantaan yritysten ja taloyhtiöiden osalta. Heat Online-palvelussa voi seurata kaukolämmön ja jäähdytyksen kulutusta.

Uusi Yritys Duo -sopimus

Fortum Yritys Duo on uusi innovaatio, joka yhdistää kiinteähintaisen ja markkinahintaisen sähkösopimuksen edut. Sopimus tarjoaa ennakoidun hinnan vakaudesta kiinteän hinnan osuudella, ja samalla mahdollistaa säästöt sähkökustannuksissa hyödyntämällä pörssihinnan alhaisia jaksoja.

Yritys Online -palvelun Uudistus

Yritys Online -palvelu on uudistunut vastaamaan paremmin pienyritysten ja yrittäjien tarpeisiin. Palvelu tarjoaa mahdollisuuden seurata ja hallinnoida sähkönkulutusta entistä helpommin.

Webinaari: Energiankulujen Ennustettavuus ja Tehokkuus

Fortum järjestää webinaarin, jossa käsitellään energia-alan ajankohtaisia kysymyksiä, kuten markkinoiden epävarmuutta ja yrityksen energiatehokkuuden varmistamista muuttuvassa markkinatilanteessa.

ForTheDoers -blogi: Vesivoiman Merkitys Pohjoismaiselle Energiantuotannolle

Blogissa käsitellään vesivoiman roolia energiantuotannon turvaamisessa ja sen merkitystä tasapainottavana tekijänä vaihtelevassa energiantuotannossa.

Asiakaspalvelu

Fortumin asiakaspalvelu on tavoitettavissa 24/7 kaukolämmön ja kaukokylmän jakelukeskeytyksiä varten, sähkösopimuksiin liittyvissä asioissa sekä kierrätyksen ja jätteenhallinnan kysymyksissä.

Yhteenveto

Fortum tarjoaa yrityksille ja taloyhtiöille monipuoliset ja innovatiiviset energiaratkaisut, jotka mahdollistavat ennustettavuutta, tehokkuutta ja kestävyyttä. Uudet palvelut, kuten Yritys Duo ja päivitetty Yritys Online, osoittavat Fortumin sitoutumisen tarjota asiakkailleen parasta mahdollista palvelua ja tukea energiantarpeisiin. Webinaarit ja blogit tarjoavat lisätietoa ajankohtaisista aiheista ja energia-alan kehityksestä. Fortumin laaja palveluvalikoima tekee siitä vahvan kumppanin yrityksille, jotka pyrkivät tehokkaaseen ja kestävään energianhallintaan.

Löydä sopiva Fortum sähkösopimus sivustomme avulla