vertaa-sahko-loyda-halvin

Halvin toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus

Vertaa halvin toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus alhaalta – Vertaasähkö.fi

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus

6,35snt/kWh

Yllämainittu hinta on voimassa 30.6.2024 asti

Sopimuksen nimi
Vartti sesonkihinta

Sopimuksentyyppi
Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus

Kuukausimaksu

2,50€/kk

Sopimuksen nimi
Tyyni Jatkuva

Sopimuksentyyppi
Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus

Kuukausimaksu

Ilmainen perusmaksu 2kk, jonka jälkeen 2,95€/kk

PAKETTISÄHKÖSOPIMUKSET

Sopimuksen nimi
Helppo pakettisähkö S

Sopimuksentyyppi
Kotitalouksiin, joiden vuosikulutus on alle 2000kWh/vuosi

Kuukausimaksu

Alk. 19,90€/kk

Sopimuksen nimi
Helppo pakettisähkö M

Sopimuksentyyppi
Kotitalouksiin, joiden vuosikulutus on alle 3000kWh/vuosi

Kuukausimaksu

Alk. 34,90€/kk

Sopimuksen nimi
Helppo pakettisähkö L

Sopimuksentyyppi
Kotitalouksiin, joiden vuosikulutus on alle 5000kWh/vuosi

Kuukausimaksu

Sopimuksen nimi
Fortum Vakio

Sopimuksentyyppi
Toistaiseksi voimassa oleva kiinteä kk-hinta

Kuukausimaksu

PÖRSSISÄHKÖSOPIMUKSET

väre sähkösopimukset

0,38nt/kWh

+Spot-hinta

Sopimuksen nimi
VÄRE Markkinasähkö

Sopimuksentyyppi
Pörssisähkö

Kuukausimaksu

4.95 €/kk

0,40snt/kWh

+Spot-hinta

Sopimuksen nimi
Luotsi pörssisähkö

Sopimuksentyyppi
Pörssisähkö

Kuukausimaksu

1,90€/kk

nordic green energy pörssisähkö

0,45snt/kwh

+ Spot-hinta

Sopimuksen nimi
NGE Ilmasto Pörssisähkö

Sopimuksentyyppi
Pörssisähkö

Kuukausimaksu
3.99€/kk

0,59snt/kwh

+ Spot-hinta

Sopimuksen nimi
Fortum Tarkka

Sopimuksentyyppi
Pörssisähkö

Kuukausimaksu
4.50€/kk

Toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen hyödyt

Toistaiseksi voimassaoleva sähkösopimus on räätälöity heille, jotka haluavat helpon sähkösopimuksen ilman sitovia määräaikaisuuksia. Sopimuksen voi irtisanoa milloin tahansa 14vrk irtisanomisajalla. Mikäli haluat sähkösopimuksen, jossa et ole sitoutunut mihinkään ja haluat vapauden muuttaa mieltäsi sopimuksen suhteen, on toistaiseksi voimassaoleva sähkösopimus sinulle sopiva.

Toisin kuin määräaikaisissa sopimuksissa, sähkön hinta ei pysy vakiona. Se voi joko nousta tai laskea sopimuskauden aikana. Yleensä hinta tarkastetaan kaksi kertaa vuodessa. Hinta ei kuitenkaan nouse merkittävästi lyhyellä ajalla ja toistaiseksi voimassaolevan sähkösopimuksen hyötyihin kuuluukin se, että voit irtisanoa sen heti kun haluat. 

Miksi toistaiseksi voimassaoleva sähkösopimus?

 • Ei sitovia määräaikaisuuksia
 • Voit irtisanoa sopimuksen 14vrk irtisanomisajalla
 • Helppo ja huoleton sähkösopimus, jonka voit kilpailuttaa aina kun haluat
Vertaa muut sähkösopimukset

Määräaikaiset

 • Vertailussa edullisimmat määräaikaiset sähkösopimukset

Määräaikainen sähkösopimus tarjous

 

Opiskelijalle

 • Edullisimmat sähkösopimukset opiskelijoille

Edullisin opiskelijasähkö

 

Pörssisähkö

 • Vertaa pörssisähkösopimukset

Edullisin pörssisähkö

 

Ilman perusmaksua

 • Vertaa sähkösopimus ilman perusmaksua

Kuukausimaksuton sähkösopimus

 

Vertaa halvin toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus sivustomme avulla

halvin toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus

Toistaiseksi Voimassa Olevan Sähkösopimuksen edut ja haitat:

Sähkösopimuksen valinta on tärkeä päätös, ja toistaiseksi voimassa oleva sopimus tarjoaa sekä etuja että haittoja, jotka on syytä huomioida ennen päätöksentekoa.

Edut:

 1. Joustavuus:

  • Yksi suurimmista toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen eduista on joustavuus. Sopimus ei ole sitova tietylle ajanjaksolle, joten voit vaihtaa toiseen tarjoajaan tai sopimustyyppiin milloin tahansa ilman rangaistuksia.
 2. Sopivuus Epävarmoihin Tilanteisiin:

  • Toistaiseksi voimassa oleva sopimus voi olla hyvä valinta tilanteissa, joissa et ole varma tulevista muutoksista elämäntilanteessasi, kuten muutosta tai asumisolosuhteiden muutoksesta.
 3. Ei Kiinteitä Maksuja:

  • Toistaiseksi voimassa olevissa sopimuksissa ei yleensä ole kiinteitä maksuja tai irtisanomiskustannuksia, mikä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka haluavat välttää ylimääräisiä kuluja.

Haitat:

 1. Hintavaihtelut:

  • Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen suurin haittapuoli liittyy hintavaihteluihin. Sähkön hinta voi vaihdella markkinaolosuhteiden mukaan, mikä saattaa johtaa yllättäviin kustannuksiin.
 2. Pidemmän aikavälin Kustannukset:

  • Vaikka toistaiseksi voimassa oleva sopimus voi aluksi vaikuttaa houkuttelevalta, se saattaa pitkällä aikavälillä olla kalliimpi vaihtoehto, jos sähkön hinnat nousevat merkittävästi.
 3. Puuttuva Hintasuoja:

  • Toisin kuin kiinteähintaisissa sopimuksissa, toistaiseksi voimassa olevissa sopimuksissa ei ole hintasuojausta, joka suojaisi sinua markkinoiden äkillisiltä hintapiikeiltä.
 4. Epävarmuus Tulevista Hinnanmuutoksista:

  • Koska hinta voi muuttua ilmoituksella, toistaiseksi voimassa oleva sopimus voi aiheuttaa epävarmuutta tulevista kustannuksista, mikä voi vaikeuttaa budjetointia.
 5. Kiinteän Hinnan Puuttuminen:

  • Toistaiseksi voimassa olevissa sopimuksissa puuttuu kiinteä hinta, joka antaisi selkeyttä kuukausittaisiin kustannuksiin, ja tämä voi vaikeuttaa talouden hallintaa.

Kokonaisuutena, päätös toistaiseksi voimassa olevasta sähkösopimuksesta tulisi perustua henkilökohtaisiin tarpeisiin ja elämäntilanteeseen. Joustavuus voi olla houkuttelevaa, mutta samalla on tärkeää olla tietoinen hintavaihteluista ja pitkän aikavälin kustannuksista.

Milloin toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus on järkevä valinta?

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus voi olla järkevä valinta tietyissä tilanteissa, ja päätös riippuu henkilökohtaisista tarpeista ja mieltymyksistä. Alla on joitakin tilanteita, joissa toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus voi olla harkitsemisen arvoinen:

1. Joustavuus

 • Toistaiseksi voimassa oleva sopimus tarjoaa suurempaa joustavuutta, koska se ei sido sinua tietyksi määräajaksi. Voit irtisanoa sopimuksen milloin tahansa ilman erityisiä seuraamuksia, mikä on hyödyllistä, jos elämäntilanteesi muuttuu odottamattomasti.

2. Muuttuvat elämäntilanteet:

 • Jos tiedät, että elämäntilanteesi voi muuttua lähitulevaisuudessa, esimerkiksi suunnittelet muuttoa tai odotat muita suuria muutoksia, toistaiseksi voimassa oleva sopimus voi tarjota joustavuutta sopeutua nopeasti uusiin olosuhteisiin.

3. Hinnan epävarmuus:

 • Jos et ole varma siitä, miten sähkön hinnat kehittyvät tulevaisuudessa, toistaiseksi voimassa oleva sopimus voi olla parempi vaihtoehto. Kiinteähintaiset sopimukset voivat tarjota hintavakautta, mutta toistaiseksi voimassa oleva sopimus voi olla parempi, jos odotat hintojen laskevan.

4. Lyhytaikainen tarve:

 • Jos tarvitset sähkösopimuksen vain lyhyeksi aikaa, esimerkiksi vuokra-asunnossa asuessasi lyhytaikaisesti, toistaiseksi voimassa oleva sopimus voi olla kätevä vaihtoehto ilman pitkäaikaista sitoutumista.

5. Seuranta ja vertailu:

 • Toistaiseksi voimassa oleva sopimus antaa mahdollisuuden seurata sähkön hintakehitystä ja vertailla eri tarjoajien tarjouksia. Voit hyötyä markkinoiden muutoksista ja vaihtaa sopimustasi, kun näet edullisempia vaihtoehtoja.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen hinnat voivat vaihdella markkinoiden mukaan, ja ne voivat nousta ilman ennakkovaroitusta. Siksi on suositeltavaa seurata sähkön hintoja säännöllisesti ja olla valmis vaihtamaan sopimustyyppiä, jos tilanne muuttuu epäedulliseksi. Vertaa halvin toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus kätevästi sivustomme avulla. 

Sähkön hinnan ennustettavuus toistaiseksi voimassa olevassa sopimuksessa

Sähkön hinnan ennustaminen on haastava tehtävä, ja se voi vaihdella monista tekijöistä riippuen, kuten energiamarkkinoiden tilasta, sääolosuhteista, polttoaineiden hintakehityksestä ja geopoliittisista tapahtumista. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus tarkoittaa yleensä sitä, että sopimus on voimassa, kunnes jompikumpi osapuoli irtisanoo sen.

Sopimuksen ehtoihin sisältyy usein klausuuleja, jotka mahdollistavat hinnan tarkistuksen tietyin väliajoin tai tiettyjen ehtojen täyttyessä. Sähkön hinnan ennustettavuus toistaiseksi voimassa olevassa sopimuksessa voi olla rajallinen, koska hinnat voivat vaihdella markkinoiden muutosten mukaan.

Jotta voitaisiin arvioida sähkön hinnan kehitystä tulevaisuudessa, olisi tärkeää seurata energiamarkkinoiden trendejä, polttoaineiden hintakehitystä, uusiutuvien energialähteiden osuuden kasvua, sääolosuhteita ja muita vaikuttavia tekijöitä. Energiamarkkinoiden analyysit ja asiantuntijoiden ennusteet voivat tarjota tietoa, mutta on silti tärkeää huomata, että ennustaminen on aina epävarmaa, ja monimutkaiset tekijät voivat vaikuttaa sähkön hintaan yllättävällä tavalla. Jokatapauksessa sähköfutuureja seuraamalla on mahdollista saada jonkulaista käsitystä siitä, mihin suuntaan sähkön hinta on kehittymässä. 

Sivustomme auttaa sinua löytämään parhaat sähkösopimukset. Vertaa halvin toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus ja solmi paras sähkösopimus kotitalouteesi!

Kuinka vaihtaa toistaiseksi voimassa olevasta sähkösopimuksesta kiinteähintaiseen?

Sähkösopimusten muuttaminen toistaiseksi voimassa olevasta kiinteähintaiseksi voi vaihdella sähköntoimittajien välillä, mutta yleisesti ottaen voit tehdä muutoksen ottamalla yhteyttä omaan sähköntoimittajaasi. Tämä on mahdollista yleensä puhelimitse tai sähköpostitse. Muutoksen yhteydessä on hyvä tiedustella mahdollisia ehtoja ja kustannuksia, jotka voivat liittyä sopimuksen vaihtamiseen.

Kiinteähintainen sopimus tarjoaa suojaa sähkön hintavaihteluilta tietyn ajanjakson ajan, ja sen kesto voi vaihdella 1-3 vuoteen. Ennen päätöksen tekemistä on suositeltavaa vertailla eri sähköntoimittajien tarjouksia ja selvittää, mikä sopimusmuoto vastaa parhaiten omia tarpeita. Muista pyytää kirjallinen vahvistus sopimuksen muutoksesta ja tarkistaa uuden sopimuksen ehdot huolellisesti.”

Muista tarkistaa sähkösopimuksesi ehdot ja kysyä lisätietoja suoraan omalta sähköntoimittajaltasi, koska käytännöt voivat vaihdella eri yritysten välillä.

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus ja kestävä energia

Modernilla energiamarkkinalla kuluttajilla on yhä enemmän valinnanvaraa sähkösopimuksiensa suhteen. Kaksi merkittävää tekijää, joita monet kuluttajat punnitsevat, ovat toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus ja kestävä energia. Tarkastelkaamme näitä kahta käsitettä ja niiden yhteistä vaikutusta energiakulutukseen ja ympäristöön.

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus: Joustavuus ja markkinavaihtelut

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus tarjoaa kuluttajille joustavuutta, jonka monet arvostavat. Sopimus jatkuu automaattisesti tietyn määräajan jälkeen, eikä se sido kuluttajaa pitkäaikaisiin sitoumuksiin. Tämä mahdollistaa nopean reagoinnin markkinatilanteisiin ja mahdollisuuden vaihtaa sähköntoimittajaa ilman suuria rajoituksia.

Yksi kuitenkin otettava huomioon oleva näkökohta on sähkön hintavaihtelu. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus altistaa kuluttajan markkinahintojen muutoksille, mikä voi tuoda mukanaan vaihteluita sähkölaskussa. Tämä tekijä voi herättää kiinnostuksen kestävän energian vaihtoehtoja kohtaan, joissa hintavaihtelut eivät ole yhtä suuria.

Kestävä energia: Ympäristöystävällinen ratkaisu energiantuotantoon

Kestävä energia on noussut keskiöön vastauksena ympäristöhaasteisiin. Aurinkoenergia, tuulienergia, vesivoima ja biomassan hyödyntäminen ovat kaikki esimerkkejä uusiutuvista energialähteistä, jotka tarjoavat ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja perinteisille fossiilisille polttoaineille.

Yhä useammat kuluttajat ovat kiinnostuneita tekemään kestäviä valintoja, myös sähkösopimustensa suhteen. Monet sähköntoimittajat tarjoavat nyt kestäviä energiaratkaisuja, joissa kuluttajat voivat valita uusiutuvan energian lähteen tuekseen. Tämä ei ainoastaan vähennä hiilijalanjälkeä, vaan myös edistää uusiutuvan energian kehittämistä ja käyttöä.

Tasapainottamassa joustavuutta ja ympäristöystävällisyyttä: Valitse oikea sopimusmalli

Valittaessa sähkösopimusta kuluttajan on punnittava joustavuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus tarjoaa välitöntä joustoa, kun taas kestävä energia tuo mukanaan ympäristötietoisen vaihtoehdon.

Kuluttajien kannattaa tutkia eri sähköntoimittajien tarjouksia ja vertailla niitä omiin tarpeisiinsa. Joissakin tapauksissa voi olla mahdollista yhdistää molemmat tekijät valitsemalla kestävä sähkösopimus, joka tarjoaa myös toistaiseksi voimassa olevan vaihtoehdon. Tämä antaa kuluttajalle sekä joustavuutta että mahdollisuuden tukea ympäristöystävällisiä energiaratkaisuja.

Yhteenvedonomaisesti voidaan todeta, että tasapaino toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen joustavuuden ja kestävän energian ympäristöystävällisyyden välillä voi tarjota optimaalisen ratkaisun niille, jotka haluavat vaikuttaa sekä omaan talouteensa että ympäristöön.

Hintavertailu toistaiseksi voimassa oleva vs. kiinteähintainen sähkösopimus

Sähkösopimuksen valinta on tärkeä päätös, joka voi vaikuttaa merkittävästi taloudenpitoon ja budjetointiin. Yksi tärkeimmistä valintojen välisistä päätöksistä on, valitsetko toistaiseksi voimassa olevan vai kiinteähintaisen sähkösopimuksen. Molemmilla vaihtoehdoilla on omat etunsa ja haittansa, ja niiden hintavertailu on avainasemassa oikean päätöksen tekemisessä.

Toistaiseksi Voimassa Oleva Sähkösopimus

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus on joustava vaihtoehto, joka ei ole sitova tietyn ajanjakson ajan. Sopimus jatkuu automaattisesti, kunnes se irtisanotaan. Tämä antaa kuluttajalle mahdollisuuden vaihtaa sähköntoimittajaa tai sopimustyyppiä ilman rangaistuksia. Toisaalta hinta voi vaihdella markkinoiden mukaan, mikä tarkoittaa, että seurataan sähkön hintakehitystä ja hyödynnetään edullisempia hintoja.

Edut:

 • Joustavuus: Kuluttajat voivat vaihtaa sähkön toimittajaa tai sopimustyyppiä ilman lisäkustannuksia.
 • Ei sitoutumista: Ei ole sitoutumista tiettyyn ajanjaksoon, mikä sopii niille, jotka haluavat pitää vaihtoehdot avoimina.
 • Hintaetu kilpailutilanteessa: Toistaiseksi voimassa oleva sopimus mahdollistaa hyödynnettävän edullisemman hinnan muuttuvilla markkinoilla.

Haitat:

 • Hintavaihtelut: Sähkön hinta voi vaihdella merkittävästi markkinoiden mukaan, mikä voi johtaa epävarmuuteen kustannuksista.
 • Ei pitkäaikaista suojaa: Sopimus ei tarjoa hintasuojaa, mikä voi olla ongelmallista, jos hinnat nousevat.

Kiinteähintainen Sähkösopimus

Kiinteähintainen sähkösopimus tarjoaa vakauden ja ennustettavuuden kuluttajille. Tässä sopimuksessa sähkön hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan, riippumatta markkinoiden vaihteluista. Vaikka tämä tarjoaa suojaa hintojen nousua vastaan, se voi myös estää kuluttajia hyödyntämästä mahdollisia hintalaskuja.

Edut:

 • Hintavakaus: Kuluttajat tietävät tarkalleen, kuinka paljon sähkö maksaa koko sopimuskauden ajan.
 • Suojaa hintojen nousulta: Kiinteähintainen sopimus tarjoaa suojaa markkinoiden vaihteluilta ja hintojen nousulta.
 • Ennustettavuus: Budjetointi on helpompaa, kun sähkön hinta on ennustettavissa.

Haitat:

 • Sitoutuminen: Sopimus sitoo kuluttajan tiettyyn ajanjaksoon, ja sen irtisanominen voi aiheuttaa rangaistuksia.
 • Mahdollinen kustannusten nousu: Jos markkinahinnat laskevat, kuluttajat eivät hyödy hintalaskusta kiinteähintaisen sopimuksen aikana.

Hintavertailu ja päätöksenteko

Hintavertailu toistaiseksi voimassa olevan ja kiinteähintaisen sähkösopimuksen välillä vaatii huolellista harkintaa omista tarpeista ja riskinsietokyvystä. Mikäli halutaan säilyttää joustavuus ja hyödyntää markkinoiden mahdollisia laskuja, toistaiseksi voimassa oleva sopimus voi olla parempi vaihtoehto. Toisaalta, jos talous tarvitsee vakautta ja suojaa hintojen nousulta, kiinteähintainen sopimus voi olla fiksu valinta.

On suositeltavaa vertailla eri sähköntoimittajien tarjouksia ja ottaa huomioon omat kulutustottumukset ennen päätöksen tekemistä. Kuluttajien tulisi myös olla tietoisia siitä, että markkinat ja sähkön hinnat voivat vaihdella, ja valitun sopimustyypin tulisi heijastella henkilökohtaisia taloudellisia tavoitteita ja tarpeita.

Edullinen toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus – Valitse pörssisähkö

edullinen toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus

Toistaiseksi Voimassa Olevan Sähkösopimuksen hinnoittelu ja sen vaikutus 

Sähkösopimuksen valinta on yksi tärkeimmistä päätöksistä, joita kuluttaja tekee talouteensa liittyen. Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus on yksi yleisimmistä vaihtoehdoista, mutta sen vaikutukset kuluttajan budjettiin voivat olla moninaiset. Tässä artikkelissa tarkastellaan syvällisesti toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen vaikutuksia budjetointiin, ottaen huomioon sen joustavuuden, hintavaihtelut ja pitkäaikaiset taloudelliset näkökulmat.

Joustavuus ja liikkumavara

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus tarjoaa kuluttajalle merkittävää joustavuutta. Sopimus ei ole sitova tietyn ajanjakson ajan, mikä mahdollistaa kuluttajalle mahdollisuuden vaihtaa sähkön toimittajaa tai sopimustyyppiä ilman rangaistuksia. Tämä joustavuus voi olla erityisen hyödyllistä niille, jotka etsivät liikkumavaraa elämäntilanteensa muuttuessa, kuten muuttaessaan toiseen asuinpaikkaan tai vaihtaessaan työpaikkaa.

Hintavaihtelut ja epävarmuus

Yksi toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen haasteista liittyy hintavaihteluihin. Koska sopimuksen hinta seuraa markkinoiden hintakehitystä, kuluttaja altistuu sähkön hintojen päivittäisille tai kuukausittaisille muutoksille. Tämä hintavaihtelu voi aiheuttaa epävarmuutta kuluttajan budjetissa, etenkin jos sähkön hinta nousee odottamattomasti. Toisaalta, markkinoilla voi myös olla jaksoja, jolloin hinnat ovat alhaisempia, mahdollistaen säästöjä budjetissa.

Hintakilpailu ja tarjoukset

Toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen valinnassa on mahdollista hyötyä hintakilpailusta. Kuluttajilla on vapaus vertailla eri sähköntoimittajien tarjouksia ja siirtyä edullisempaan vaihtoehtoon ilman suuria sitoumuksia. Tämä avaa mahdollisuuden optimoida sähkön hinta suhteessa omaan budjettiin. Kuluttajien tulisi kuitenkin olla valppaina ja seurata markkinoita säännöllisesti, jotta he voivat hyödyntää parhaita tarjouksia.

Vaikutukset pitkällä aikavälillä

Toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen vaikutukset voivat näkyä selvimmin pitkällä aikavälillä. Vaikka se voi tarjota joustavuutta lyhyellä tähtäimellä, sähkön hintavaihtelut voivat kertyä merkittäväksi kuluttajalle vuosien varrella. Tämä voi aiheuttaa epävarmuutta budjetoinnissa ja vaikuttaa pitkän aikavälin taloudelliseen suunnitteluun.

Suositukset kuluttajalle

Kuluttajille, jotka valitsevat toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen, suositellaan seuraamaan säännöllisesti markkinoiden kehitystä ja hyödyntämään mahdollisia tarjouksia. Budjetointiin tulisi varata joustovaraa mahdollisten hintavaihtelujen varalta. Lisäksi on suositeltavaa pitää mielessä, että vaikka joustavuus on etu, se voi johtaa epävarmuuteen pitkällä aikavälillä, ja kuluttajien tulisi olla valmiita reagoimaan muuttuviin markkinaolosuhteisiin.

Vertaa halvin toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus – Vertaasähkö.fi

Usein kysytyt kysymykset

Voinko irtisanoa toistaiseksi voimassaolevan sähkösopimuksen koska vain?

Toistaiseksi voimassaolevan sähkösopimuksen voit irtisanoa 14vrk irtisanomisajalla.

Onko toistaiseksi voimassaoleva sähkösopimus kalliimpi?

Yleensä hinta on korkeampi kuin määräaikaisissa sähkösopimuksissa, joissa sähköyhtiöt kannustavat asiakkaita pitkään sopimukseen. 

Mitkä ovat toistaiseksi voimassaolevan sähkösopimuksen hyödyt?

Moni arvostaa vapautta vaihtaa sähkösopimusta koska vain ja irtisanomismahdollisuus onkin suurin hyöty näissä sopimuksissa. Mikäli toinen sähköyhtiö laskee hintoja tai tarjoaa hyviä sähkötarjouksia, voit vaihtaa sähköyhtiön nopeasti.

Mikä olisi hyvä toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus omakotitaloon?

Edullisimmat toistaiseksi voimassa olevat sähkösopimukset ovat pörssisähkösopimuksia. Tällä hetkellä muut toistaiseksi voimassa olevat sähkösopimukset ovat kalliita emmekä voi niitä suositella

Halvin toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus omakotitaloon on pörssisähkösopimukset

toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus omakotitaloon