Sähkösopimus ilman perusmaksua

Sähkötarjous ilman perusmaksua - Kuukausimaksuton sähkösopimus

Tuleeko perusmaksuton sähkösopimus kalliimmaksi vaihtoehdoksi? Kilpailuta halvin sähkösopimus ilman perusmaksua ja huomaat että edellämainitut sähkösopimukset ovat jopa edullisempia. Vertaa halvin kuukausimaksuton sähkösopimus sivustoltamme.

Vertaa sähkötarjous ilman perusmaksua - Näissä tarjouksissa et maksa perusmaksua lainkaan

Eko Lumme Tuuli 24kk

6,99c/kWh

Ilmastosähkö 12kk

8,10c/kWh

sähkötarjous ilman perusmaksua

Nordic Green Energy 24kk määräaikainen

9,38c/kWh

  • Valittavissa tuuli- , aurinko – ja vesivoimaa

Sähköenergia on se osuus sähkölaskusta, jonka jokainen voi kilpailuttaa. Valitse perusmaksuton sähkösopimus ja säästät perusmaksuissa n. 50€ vuodessa.  Myös energiamaksu (c/kWh) voi näissä olla edullinen. Esimerkiksi Ilmatar Tuuli12 ja 24 ovat tällä hetkellä Suomen halvimpia sähkösopimuksia sekä kuukausimaksuton sähkösopimus Nordic Green Energyn 24kk on edullinen vaihtoehto.

Vertaa ylhäältä parhaat sähkösopimukset, joissa et maksa perusmaksua. Säästä selvää rahaa valitsemalla edullisempi sähkösopimus.

Kuukausimaksuton sopimus pieniin sekä suuriin talouksiin

Usein väitetään että kuukausimaksuton sopimus olisi hyvä vain vähän sähköä käyttäviin talouksiin. Tämän väitteen voi kuitenkin kumota vertaamalla ylläolevien sopimusten hintoja niihin, joissa perusmaksu veloitetaan. Vertaamalla käy ilmi, että Ilmatar Tuuli-sopimukset ovat kaikkein edullisimmat ja NGE perusmaksuton sopimus on hinnaltaan keskikastia. Kuukausimaksuton sähkösopimus on hyvä valinta sinulle, joka et halua maksaa kuukausittain perittävää perusmaksua. Se voi olla usein myös edullisempi vaihtoehto.

 

Vertaa muut sähkösopimukset

Toistaiseksi voimassaolevat

  • Helppo sopimus ilman määräaikaisuuksia

Toistaiseksi voimassaoleva sähkösopimus ilman perusmaksua

 

Opiskelijalle

  • Edullisimmat sähkösopimukset opiskelijoille

Sähkösopimus opiskelijalle

 

Pörssisähkö

  • Vertaa paras pörssisähkösopimus

Pörssisähkö marginaali vertailu

Määräaikaiset

  • Vertailussa määräaikaiset sähkösopimukset

Paras sähkötarjous 2021

 

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on sähkön perusmaksu?

Sähkön perusmaksu on kuukausittain tai vuosittain maksettava maksu, joka kattaa sähkönmyyjän kiinteitä kustannuksia. Perusmaksu on kiinteä summa, joka ei ole riippuvainen käytetyn energian määrästä. Perusmaksu on suuruudeltaan n. 0- 5€/kk. 

Haluaisin solmia toistaiseksi voimassaolevan sähkösopimuksen ilman perusmaksua. Mistä löydän tällaisen?

Lumo Energia tarjoaa tällaisen vaihtoehdon Markkinaplus – sähkösopimuksella. Kyseessä on pörssisähkö ilman perusmaksua.  

Milloin kuukausimaksuton sähkösopimus on hyvä valinta?

Kuukausimaksuton sopimus sopii kaikkiin pieniin ja suuriin talouksiin. 

Kuukausimaksuton sähkösopimus voi tulla jopa merkittävästi edullisemmaksi vaihtoehdoksi

sähkösopimus ei perusmaksua
Aiheeseen liittyviä uutisia

Sähkön hinta nousussa –  Pörssisähkön hinta kävi korkeimmalla sitten helmikuun

Julkaistu 15.09.2021 – Yle.fi

Pörssisähkön hinnat ovat olleet nousussa jo pitkään. Pörssisähkön hinnan nousu alkaa näkymään jo määräaikaisten sähkösopimusten hinnoissa, jotka ovat kohonneet niin ikään. Hinnan nousun ennustetaan jatkuvan myös syyskuussa.

Sähkön keskihinta on pysynyt viime vuoteen verrattuna korkealla koko vuoden. Syitä tähän on useita. Yksi niistä on kuiva kesä, joka on pienentänyt vesivarastoja merkittävästi. Pohjoismainen sähköjärjestelmä on painottunut vesivoimaan ja kun vesivarastot ovat vähissä, sähkön hinta nousee ja toisinpäin. 

Toinen syy hinnan nousulle on tuuliolosuhteet. Tuulivoima on yleistynyt ja vähätuulisina päivänä se näkyy tuotannon laskuna ja sitä myöten hinnan nousuna. Päästöoikeuksien ja polttoaineiden hintojen nousu vaikuttaa myös lopulta sähkön hinnan nousuun.

Osa ydinvoimasta vuosihuollossa

Kotimaassa sähkön tuotannon vähenemiseen vaikuttaa tällä hetkellä myös se, että kumpikin Loviisan ydinvoimalan yksiköistä ovat vuosihuollossa. Vaikka Suomessa toimii kaksi muutakin ydinvoimalalaitosyksikköä, ovat Loviisan ydinvoimalayksiköt merkittäviä kotimaan järjestelmässä. Tarjonnan väheneminen vaikuttaa osaksi sähkön hinnan nousuun. Talouden elpyminen ja kysynnän kasvaminen arvioidaan myös vaikuttavan hintoihin.