vertaa-sahko-loyda-halvin

Nordic Green Energy sähkösopimus

Nordic Green Energy sähkösopimus – Ympäristöystävällinen sähkösopimus kotiisi

Nordic Green Energy on vuodesta 2008 toiminut sähköntoimittaja, joka tarjoaa sähköpalveluita kaikkialle Suomeen. Yrityksen päätoimisto sijaitsee Vaasassa, ja se palvelee tällä hetkellä noin 75 000 kuluttaja-asiakasta, 9 000 yritysasiakasta ja lähes 100 julkista asiakasta. Nordic Green Energy pyrkii tarjoamaan asiakkailleen kilpailukykyisen hinnan, erinomaista palvelua sekä mahdollisuuden valita itse sähkön alkuperä.

Yrityksen visio on olla johtava kestävien ja edullisten sähköratkaisujen toimittaja, joka mahdollistaa asiakkailleen tietoiset valinnat paremman tulevaisuuden puolesta. Tämän visiomme saavuttamiseksi Nordic Green Energyn missio on tehdä asiakkaiden uusiutuvan ja ilmastoystävällisen energian hankinnasta helppoa ja auttaa heitä hallitsemaan sähkönkulutustaan.

Yrityksen toiminta-ajatus on toimittaa vihreää ja ilmastoystävällistä energiaa kotitalouksille, yrityksille ja julkishallinnollisille organisaatioille Pohjoismaissa. Nordic Green Energy haluaa olla suositeltava sähköyhtiö, johon asiakkaat voivat olla tyytyväisiä ja jonka he voivat suositella muille. Organisaatio pyrkii tarjoamaan ammattilaisille ylpeän työympäristön, jossa kaikki työntekijät työskentelevät kohti yhteistä päämäärää.

Nordic Green Energyn sähkösopimukset

Ilmasto pörssisähkö – edullinen ilmastoteko

Ilmasto pörssisähkö -sopimus tarjoaa mahdollisuuden tehdä ilmastoystävällinen valinta, joka samalla sopii hintatietoisille kuluttajille. Valitsemalla tämän sopimuksen saat sähköä markkinahintaan. Sopimus on suunniteltu niin, että suurimman hyödyn saat, kun painotat sähkönkulutustasi sähköpörssin edullisimmille tunneille.

Mutta mitä itse asiassa tarkoittaa termi ”ilmastosähkö”? Ilmastoystävällinen sähkö viittaa siihen, että energia on tuotettu alkuperätodennetulla ydinvoimalla. Tämä merkitsee, että energiantuotannossa ei synny hiilidioksidipäästöjä, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon perinteisiin fossiilisiin polttoaineisiin verrattuna. Ydinvoima on paitsi luotettava energian lähde myös välttämätön osa Suomen energiavarmuutta, ja se osaltaan auttaa vähentämään riippuvuutta fossiilisista polttoaineista.

On tärkeää huomata, että ilmastoystävällinen sähköntuotanto eroaa uusiutuvan energian tuotannosta. Uusiutuvassa energiantuotannossa käytetään ainoastaan uusiutuvia luonnonvaroja, kuten vesi-, tuuli- ja aurinkovoimaa. Toisaalta ilmastoystävällisessä energiantuotannossa hyödynnetään uusiutumattomia luonnonvaroja, mutta itse tuotannosta ei aiheudu hiilidioksidipäästöjä.

Ilmastoystävällisen sähkön valinta on vihreä teko, joka tukee kestävää tulevaisuutta.

Valitsemalla ilmastoystävällisen sähkösopimuksen teet konkreettisen panostuksen ympäristön hyväksi ja tuet samalla vihreää siirtymää kohti kestävämpää tulevaisuutta. Pienet valinnat, kuten sopimus ilmastoystävällisestä sähköstä, voivat yhdessä muodostaa merkittävän vaikutuksen ympäristön suojelemiseksi.

Ilmastoystävällinen sähkö tarjoaa käytännön etuja:

  1. Hiilidioksidivapaa: Ilmasto pörssisähkö -sopimuksessa sähkö on tuotettu täysin hiilidioksidivapaasti, mikä edistää ympäristön suojelua.

  2. Ilmastoteko arjessa: Yksi ilmastoteko voi olla suurempi kuin kuvittelet. Keskimäärin kerrostaloasunnossa asuva henkilö, jonka vuosikulutus on noin 2500 kWh, voi säästää vuosittain 0,72 tonnia CO2-päästöjä valitsemalla ilmastoystävällisen sähkön. Tämä vastaa yli 5000 autolla ajettua kilometriä tai kolmea lentoa Helsingistä Müncheniin.

  3. Vaikuta omaan sähkölaskuusi: Pörssisähkön hinta vaihtelee päivän eri tunneilla. Seuraamalla hintojen kehitystä voit optimoida omaa sähkönkulutustasi, suuntaamalla sen sähköpörssin halvimmille tunneille ja siten vaikuttaa suoraan omaan sähkölaskuusi.

Ilmasto pörssisähkö -sopimus tarjoaa joustavuutta, sillä se on toistaiseksi voimassa oleva, ja voit vaihtaa sopimuksen toiseen milloin tahansa 14 vuorokauden irtisanomisajalla.

Lue lisää NGE ilmasto pörssisähköstä täältä

nordic green energy sähkösopimus

Lisätietoa yrityksestä

Nordic Green Energy lupaa omistajilleen kannattavan ja eettisesti toimivan tytäryhtiön, joka on vihreän ja ilmastoystävällisen sähkön edelläkävijä sähkömarkkinoilla. Yritys on sitoutunut toimimaan avoimesti, energisesti ja dynaamisesti, jotta työntekijöille tarjotaan motivoiva työympäristö.

Organisaatio on merkitty kaupparekisteriin toiminimellä Switch Nordic Green AB Filial Finland ja y-tunnuksella 2220675-5. Päätoimialana on sähkön kauppa, ja Nordic Green Energy on rekisteröity arvonlisäverorekisteriin, ennakkoperintärekisteriin, kaupparekisteriin, työnantajarekisteriin ja verohallinnon perustietorekisteriin. Liikevaihto on ilmoitettu olevan 83 miljoonaa euroa.

Yrityksessä työskentelee yli 50 työntekijää, ja kaikki palkansaajat ovat vakuutettuja työntekijän eläkelain TyEL:n mukaisesti. Työsuhteissa noudatetaan Energiateollisuuden toimihenkilöiden ja ylempien toimihenkilöiden työehtosopimusta. Nordic Green Energy on Suomen Energiateollisuus ry:n jäsen ja sitoutunut noudattamaan Energiateollisuuden yleisesti hyväksymiä ja suosittelemia sähkönmyyntiehtoja (SME).

Nordic Green Energy on osa norjalaista Elmera Group -energiakonsernia, joka on yksi Pohjoismaiden suurimmista sähkönmyyjistä. Konserni palvelee yli miljoonaa kotitalous-, yritys- ja julkishallinnon asiakasta ja on listattu Oslon pörssiin. Elmera Groupin liikevaihto oli vuonna 2021 15,2 miljardia Norjan kruunua.

Yritys painottaa luotettavuutta kaikissa sidosryhmäsuhteissaan. Nordic Green Energy on sitoutunut noudattamaan Energiateollisuuden yleisesti hyväksymiä ja suosittelemia sähkönmyyntiehtoja (SME), ja sen työsuhteissa noudatetaan Energiateollisuuden toimihenkilöiden ja ylempien toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Nordic Green Energy toimittaa sähköä Suomessa noin 75 000 kotiin, noin 9 000 yritykselle ja lähes 100 julkisen sektorin asiakkaalle. Yritys pyrkii auttamaan asiakkaitaan optimoimaan sähkönkulutustaan, mahdollistaen samalla säästöt sekä taloudellisesti että ympäristön kannalta. Vastuullisuus on tärkeä osa yrityksen arvoja, ja se korostaa yhteistä vastuuta ympäristöstä, asiakkaista ja henkilöstöstä.

Yksityisasiakkaat voivat valita helposti vihreän ja ilmastoystävällisen sähkön alkuperän ja sopimustyypin Nordic Green Energyn asiakkaana. Yritysasiakkaat puolestaan saavat räätälöityjä ja edullisia sähkönhankintaratkaisuja, jotka vastaavat heidän toimialaansa ja kulutustietojaan. Nordic Green Energy kannustaa kaikkia asiakkaitaan tekemään tietoisia valintoja energiankulutuksensa suhteen ja tarjoaa tukea tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Nordic Green Energy on sitoutunut vastuullisuuteen ja kestäviin energiaratkaisuihin. Lisätietoa yrityksen vastuullisista valinnoista voi löytää Arvot ja Vastuullisuus -sivulta. Nordic Green Energy korostaa olevansa luotettava kumppani kaikille sidosryhmilleen, joka pitää kiinni lupauksistaan ja edistää kestävää kehitystä sähköalan toimijana.

Nordic Green Energy sähkösopimus – Valitse ympäristöystävällinen sähkösopimus