Paras sähkösopimus opiskelijalle

Suosituimmat sähkösopimuksetAccounts

Projects

SSL

Storage

Your Text

Fortum Duo

11,69snt/kWh +- kulutusvaikutus + 3,54€/kk

Edullisimpia sähkösopimuksia mitä saatavilla on

Ajoittamalla sähkönkulutustasi voit vaikuttaa sähkölaskun summaan

Tyypillinen vaikutus käytön ajoittamisella on n. -5 – +5snt/kWh, mikä on maltillisempi vaikutus kuin pörssisähkösopimuksissa.

2v määräaikainen sähkösopimus joka tuo turvaa sähkön hinnan nousulta


Fortum Takuu 24kk

13,84 snt/kWh + 3,99€/kk

Edullisin 2 vuoden määräaikainen sähkösopimus tällä hetkellä

Luotettavaa ja toimitusvarmaa sähköä Fortum Tarkka Pörssisähkö

0.40snt/kWh + spot + 3,99€/kk

Tarkka pörssisähkö toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella

Ajoita kulutus edullisille tunneille ja saat edullista sähköä!

Lisäpalvelun avulla voit lukita sähkön hinnan 
 

Muita sähkösopimuksia

Fortum Vakio Toistaiseksi voimassa oleva Kiinteä Kk-maksu alk. 66€/kk
Helen Fiksu24kk 2v määräaikainen
Kiinteä hinta 17,57snt/kWh +kulutusvaikutus + 3,54€/kk
Helen 24kk kiinteä 2v määräaikainen
21,98snt/kWh + 5,31€/kk
Ilmatar Spot Pörssisähkö
0,52snt/kwh + 3,54€/kk + spot
Ilmatar Tuuli Toistaiseksi voimassa oleva
48,43snt/kwh + 2,21€/kk
Ilmatar Tuuli24 Ei saatavilla  
Lumme Kiinteä Ei saatavilla  
Nordic Green Energy Pörssisähkö
0,88snt/kwh +5,23€/kk
Nordic Green Energy Smartti24 Kiinteä + pörssisähkö
50% kiinteä 50% pörssisähkö
Oomi Kiinteä 24kk Ei saatavilla  
Oomi Jatkuva Ei saatavilla  

Löydä paras sähkösopimus opiskelijalle - Edulliset sähkösopimukset matalaan kulutukseen

Mikä on paras sähkösopimus opiskelijalle? Yleensä edullisuus on opiskelijoille tärkein asia sähkösopimusta solmiessa. Mieti itse sopivin sähkösopimus, haluatko edullisen määräaikaisen sopimuksen vai helpon toistaiseksi voimassaolevan? Kenties haluat kuukausimaksulla olevan sähkösopimuksen, jossa maksat kiinteää summaa joka kuukausi.  Vertaa halvin sähkösopimus opiskelijalle alhaalta ja valitse sopivin sähkösopimus itsellesi.

Paras sähkösopimus opiskelijalle – Opiskelijasähköksi mainostetut sopimukset eivät aina halvimpia

Opiskelijoille markkinoidaan monenlaisia sähkösopimuksia. Aina nämä eivät kuitenkaan ole edullisimpia vaihtoehtoja eivätkö jokaiselle myöskään parhain vaihtoehto. Kun halutaan valita itselle sopivin sähkösopimus, olisi hyvä tietää oma sähkön vuosikulutus pääpiirteittäin. Näin voidaan helposti laskea mikä sähkösopimus on edullisin vaihtoehto. Markkintatilanne vaihtelee nopeasti ja sähkön hinnat muuttuvat tiheään tahtiin. Katso sivustoltamme sopivin ja edullisin sähkösopimus opiskelijalle.

Sähköyhtiöiden parhaat sopimukset opiskelijoille

Fortum 

Fortum tarjoaa Vakio sopimusta, joka on edullinen sähkösopimus opiskelijalle. Sähkösopimuksessa maksat kiinteää summaa joka kuukausi. Summa riippuu paketista, jonka opiskelija valitsee. Valittavana on useita eri paketteja eri kulutukseen mm:

  • Vakio S  2000kWh/ vuosi
  • Vakio M 3000kWh/ vuosi 
  • Vakio L 5000kWh/ vuosi

 

Fortumin Vakio on yhtiön paras sähkösopimus opiskelijalle. Sähköyhtiö tarjoaa kuitenkin monia muitakin vaihtoehtoja, kuten määräaikaisen, toistaiseksi voimassa olevan sekä pörssisähkösopimuksen. Fortum on tunnettu ja vakaavarainen sähköyhtiö, joka perustettiin vuonna 1998 ja jonka jälkeen se on palvellut useita suomalaisia sähköasioissa.

Kotimaan Energia 

Kotimaan Energia on suomalainen sähkönmyyntiyhtiö ja Fortumin tytäryhtiö. Kotimaan Energia tarjoaa Hyvä Diili sähkösopimuksessaan parhaat edut mitä markkinoilta löydät. Määräaikaiseen 24kk sähkösopimukseen kuuluu mm. Bonustunti-etu, jolla tienaat 1h sähköä ilmaiseksi joka päivä. Sähkösopimukseen kuuluu myös muuttajan etu, jossa muuttaja saa 120h ilmaista sähköä. Hyvä Diili 24kk onkin erinomainen opiskelijasähkö, joka on edullinen ja tarjoaa hyvät edut. Määräaikaisuuksista ei tarvitse murehtia mikäli myöhemmin muuttaa pois, sillä sähkösopimus katkeaa päivänä, jolloin muutto pois tapahtuu.

Kotimaan Energialta löydät myös pörssisähkösopimuksen ilman marginaalia sekä toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen.

Oomi 

Myös Oomi on tunnettu ja vakaavarainen sähköyhtiö, jolla on jo yli 400 000 asiakasta Suomessa. Oomin valikoimasta löytyy myös erilaisia sähkösopimuksia opiskelijoille. Valittavana on esimerkiksi pakettisähkösopimukset, josta maksat kiinteää summaa. Pakettisähkösopimusket ovat:

  • Oomi paketti S 1000kWh/vuosi
  • Oomi paketti M 2500kWh/vuosi
  • Oomi paketti L 5000kWh/vuosi

Oomi tarjoaa myös määräaikaista sähkösopimusta. Oomi kiinteä 24kk on usein ollut kaikista edullisimpia sähkösopimuksia ja siksi erittäin suosittu. Oomilta löydät myös toistaiseksi voimassa olevan Oomi Jatkuvan ja pörssisähkösopimuksen Oomi Aktiivinen. Opiskelijat löytävät takuulla sopivan sähkösopimuksen Oomilta!

Ilmatar

Ilmatar on kotimainen sähköyhtiö, joka tuottaa puhdasta kotimaista tuulivoimaa.Ympäristöystävällinen sähkö on yhä suositumpaa joka puolella ja Ilmatar on vastannut tähän tuottamalla jatkuvasti enemmän ja enemmän sähköä. Ilmatar on rakentanut viime vuosina lisää tuulivoimaa ja yhtiö on kasvanut merkittävästi. Ilmatar tarjoaa Tuuli 24 sähkösopimusta, joka on 24kk määräaikainen sähkösopimus. Sähkösopimuksessa ei peritä perusmaksua laisinkaan koko sopimuskauden ajan, mikä tekee sähkösopimuksesta hyvän valinnan opiskelijalle. Perusmaksuton sähkösopimus tulee edulliseksi esimerkiksi yksiössä, jossa sähköenergian määrä on pieni ja jossa perusmaksu muuten muodostaisi ison osan koko sähkölaskusta. 

Lumme Energia

Lumme Energia tarjoaa opiskelijasähköä, joka on huoleton ja opiskelijan kukkarolle sopiva. Lumme Energian sähköpaketti on kotimainen ja ympäristöystävällinen sähkösopimus opiskelijalle räätälöity. Sopimuksessa maksat kiinteää summaa ja määräaikaisuus takaa sen, ettei hinta jatkossa nouse. Ekologisuus on monelle nuorelle tärkeä kun sähkösopimusta solmitaan. Lumme Energia tarjoaakin ympäristöystävällistä, uusiutuvaa sähköä. Edullisin sähköpaketti maksaa 9€/kk ja on Lumme Energian tarjoamista sähkösopimuksista paras sähkösopimus opiskelijalle. Löydät myös muut sähkösopimus tyypit kyseiseltä sähköyhtiöltä.

Katso erityyppiset sähkösopimukset opiskelijalle

Määräaikainen sähkösopimus

Määräaikainen sähkösopimus on yleensä kahden vuoden sopimus mutta vaihtoehtoina löytyy myös vuoden ja kolmen vuoden sähkösopimuksia. Jälkimmäisissä määräaikaisuus yleensä sitoo kahdeksi vuodeksi, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana sähkön hinnan kuitenki pysyen kiinteänä koko sopimuskauden ajan. 

Määräaikainen sähkösopimus on opiskelijalle turvallinen valinta kun hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan. Oikeaan aikaan sopimuksen solmiminen kun hinta on alhaalla takaa edullista sähkö pitkäksi aikaa. 

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus on opiskelijoilla parempi valinta, mikäli ei haluta sitoutua määräaikaiseen sopimukseen. Syitä tähän voi olla esimerkiksi vapaus valita uusi sopimus halutessaan. Opiskelijoida on hyvä huomioida että toistaiseksi voimassa olevissa sähkösopimuksissa hinnat voivat kuitenkin nousta. Irtisanomisaika näissä sopimuksissa on yleensä 14 vuorokautta. 

Pakettisopimukset

Opiskelijat voivat valita useilta sähköyhtiöiltä pakettisopimuksen, jossa maksetaan kuukausittain kiinteä summa. Paketteja on eri vaihtoehtoja eri suuruiseen kulutukseen. Pakettisopimukset sopivat hyvin opiskelijoille, sillä kuukausiveloitus on aina sama, joka tuo turvaa kun tiedetään paljon sähkölasku tulee olemaan.

Pörssisähkösopimukset

Pörssisähkösopimuksissa maksetaan tunneittain muuttuvaa sähkön spot-hintaa. Pörssisähkön hinta on alimmillaan yöllä ja korkeimmillaan päivällä ja illalla.

Vihreä sähkö

Vihreällä sähköllä tarkoitetaan sähköä, joka on tuotettu vähän tai ei ollenkaan saastuttavilla, uusiutuvilla energiamuodoilla. Näitä ovat tuuli – ja vesivoima, aurinkoenergia sekä biopolttoaineet, kuten metsien harvennushake ja metsäteollisuuden puujäte. 

Useat sähköyhtiöt tarjoavat jo pelkästään ympäristöystävällistä sähköä. Myös muut tarjoavat vaihtoehdon uusiutuvan energiamuodon tuottamaan sähköön pientä lisämaksua vastaan. 

 

Vertaa muut sähkösopimukset

Toistaiseksi voimassa olevat

  • Edullisimmat toistaiseksi voimassa olevat sopimukset

Sähkösopimus toistaiseksi

 

Määräaikaiset

  • Vertaa paras määräaikainen sähkösopimus

Halvin sähkö 2022

 

Pörssisähkö

  • Katso parhaat pörssisähkösopimukset

Pörssisähkö ilman kuukausimaksua

 

Ilman perusmaksua

  • Vertailussa sähkösopimukset ilman perusmaksua

Sähkö ilman perusmaksua

 

Usein kysytyt kysymykset

Haluan tilata pakettisopimuksen. Mistä tiedän sähkökulutukseni?

Sähköyhtiöiden tarjoamat pienimmät paketit ovat räätälöity yksiössä asuville. Ne kattavat 1000-2500 kWh kulutuksen vuositasolla ja ovat sopiva valinta opiskelijalle. Voit myös kysyä edelliseltä asukkaalta tai kiinteistövälittäjältä aiemman vuosikulutuksen.

Kulutukseni ylittyi sallitun rajan. Mitä minun tulee tehdä?

Ei hätää. Ylimenevästä energiasta peritään ehtojen mukainen kWh – hinta. Seuraa kulutustasi sähkölaskusta ja solmi isompi paketti, mikäli kulutuksesi  tulee olemaan suurempi myös jatkossa.

Missä vaiheessa sähkösopimus tulisi solmia?

Opiskelijasähkö olisi hyvä sopia ajoissa, mielellään kaksi viikkoa ennen muuttoa. Mikäli sähkösopimuksen solmiminen jäi viime tinkaan, kannattaa sähköyhtiöön ottaa yhteyttä asian tiimoilta. Sähköt voidaan kytkeä usein nopeallakin aikataululla. Jotkut sähköyhtiöt voivat periä tästä pienen lisämaksun.

Milloin sähköt kytketään uuteen kotiin?

Sähköt kytketään heti kun sähkösopimus on astunut voimaan.

Mikä on paras sähkösopimus opiskelijalle? 

Sähkösopimuksia on erilaisia, joihin kannattaa paneutua mikä on sopivin vaihtoehto. Pakettisopimukset ja määräaikaiset sopimukset ovat yleensä edullisimmat. Näet parhaat sopimukset sivun yläosasta.