Paras sähkösopimus opiskelijalle

Löydä paras sähkösopimus opiskelijalle - Edulliset sähkösopimukset matalaan kulutukseen

Mikä on paras sähkösopimus opiskelijalle? Yleensä edullisuus on opiskelijoille tärkein asia sähkösopimusta solmiessa. Mieti itse sopivin sähkösopimus, haluatko edullisen määräaikaisen sopimuksen vai helpon toistaiseksi voimassaolevan? Kenties haluat kuukausimaksulla olevan sähkösopimuksen, jossa maksat kiinteää summaa joka kuukausi.  Vertaa halvin sähkösopimus opiskelijalle alhaalta ja valitse sopivin sähkösopimus itsellesi.

Vertaa muut sähkösopimukset

Toistaiseksi voimassa olevat

  • Edullisimmat toistaiseksi voimassa olevat sopimukset

Sähkösopimus toistaiseksi

 

Määräaikaiset

  • Vertaa paras määräaikainen sähkösopimus

Halvin sähkö 2021

 

Pörssisähkö

  • Katso parhaat pörssisähkösopimukset

Pörssisähkö ilman kuukausimaksua

 

Ilman perusmaksua

  • Vertailussa sähkösopimukset ilman perusmaksua

Sähkö ilman perusmaksua

 

Usein kysytyt kysymykset

Haluan tilata pakettisopimuksen. Mistä tiedän sähkökulutukseni?

Sähköyhtiöiden tarjoamat pienimmät paketit ovat räätälöity yksiössä asuville. Ne kattavat 1000-2500 kWh kulutuksen vuositasolla ja ovat sopiva valinta opiskelijalle. Voit myös kysyä edelliseltä asukkaalta tai kiinteistövälittäjältä aiemman vuosikulutuksen.

Kulutukseni ylittyi sallitun rajan. Mitä minun tulee tehdä?

Ei hätää. Ylimenevästä energiasta peritään ehtojen mukainen kWh – hinta. Seuraa kulutustasi sähkölaskusta ja solmi isompi paketti, mikäli kulutuksesi  tulee olemaan suurempi myös jatkossa.

Missä vaiheessa sähkösopimus tulisi solmia?

Opiskelijasähkö olisi hyvä sopia ajoissa, mielellään kaksi viikkoa ennen muuttoa. Mikäli sähkösopimuksen solmiminen jäi viime tinkaan, kannattaa sähköyhtiöön ottaa yhteyttä asian tiimoilta. Sähköt voidaan kytkeä usein nopeallakin aikataululla. Jotkut sähköyhtiöt voivat periä tästä pienen lisämaksun.

Milloin sähköt kytketään uuteen kotiin?

Sähköt kytketään heti kun sähkösopimus on astunut voimaan.

Mikä on paras sähkösopimus opiskelijalle? 

Sähkösopimuksia on erilaisia, joihin kannattaa paneutua mikä on sopivin vaihtoehto. Pakettisopimukset ja määräaikaiset sopimukset ovat yleensä edullisimmat. Näet parhaat sopimukset sivun yläosasta.