vertaa-sahko-loyda-halvin

Väre sähkösopimukset

Väre sähkösopimukset – Lue lisätietoa Väre:stä ja sen tarjomista sähkösopimuksista

Väre Oy: Uuden Ajan Energiapalveluyhtiö

Väre Oy on merkittävä energiapalveluyhtiö Suomessa, ja se erottuu joukosta tavoitteellaan myydä mahdollisimman vähän sähköä. Yhtiö on yksi maamme suurimmista sähkönmyyjistä ja panostaa voimakkaasti asiakaspalveluun sekä kestävän kehityksen periaatteisiin.

Väre pyrkii tarjoamaan parhaat mahdolliset palvelut asiakkailleen, olivatpa he sitten arjen sähkönkäyttäjiä tai niitä, jotka hakevat ratkaisuja älykoteihin ja sähköautoihin. Yhtiö on sitoutunut varmistamaan, että perusasiat sujuvat kaikissa elämäntilanteissa, ja kehittää jatkuvasti ympäristöystävällisempiä palveluita.Vaikka kestävästä kehityksestä puhuminen on nykyään trendikästä, Väreelle se on itsestäänselvyys. Yhtiö korostaa läpinäkyvyyttä ja selkeyttä sähköstä sopimisessa. He sitoutuvat kertomaan asiat selkokielisesti, ja mikäli jotain jää epäselväksi, kysytään. Yhdessä asiakkaan kanssa pyritään löytämään juuri hänelle paras ratkaisu.

väre sähkösopimukset

Väre Välkky Määräaikainen

Väre tarjoaa sinulle mahdollisuuden valita itsellesi sopivan mittaisen määräaikaisen Välkky-sähkösopimuksen. Välkky-sähkö on Väreen suosituin sopimus, joka tarjoaa vakaan ja helpon vaihtoehdon sähkönkulutuksen optimointiin.

Välkky-sähkö on suunniteltu siten, että sähkön markkinahintojen nousu ei vaikuta energiamaksuusi. Voit vaikuttaa hintaasi ajastamalla sähkönkulutustasi erityisesti hintaa laskeville tunneille, etenkin yöaikaan. Tämä tekee Välkky-sähköstä käyttäjäystävällisen ja edullisen vaihtoehdon.

Valitse Sopiva Kesto

Voit valita määräaikaisen Välkky-sähkösopimuksen keston joustavasti omiin tarpeisiisi sopivaksi: 6 kuukautta, 12 kuukautta tai 24 kuukautta.

Kulutusvaikutus: Vaikuta Ajastamalla

Kulutusvaikutus riippuu siitä, mihin aikaan päivästä käytät sähköä. Voit vaikuttaa omaan hintaasi ajastamalla sähkönkulutustasi. Normaalikäytöllä kulutusvaikutus vaihtelee -1,5 ja +1,5 snt/kWh välillä. Mitä enemmän ajastat sähkönkulutustasi, sitä enemmän säästät. Väppi-palvelussa näet päivittäin ne tunnit, joille sähkön käyttöä kannattaa keskittää.

Suurin Säästö Väppi-palvelun Avulla

Lataa Välkky-sähkön kaveriksi Väppi-palvelu. Sovelluksen Välkky-vinkit auttavat sinua päivittäin keskittämään sähkönkulutustasi suurimpien säästöjen saavuttamiseksi. Väppi on kätevä työkalu oman kulutuksen seuraamiseen, ja se tarjoaa lisäetuja Välkky-sopimuksen käyttäjille.

Kenelle Määräaikainen Välkky-sähkö Sopii?

Määräaikainen Välkky-sähkö sopii kaikkiin talouksiin, ja se tarjoaa mahdollisuuden säästää hintaansa vaikuttamalla sähkönkulutukseen. Olipa kyseessä kerrostalo, omakotitalo tai sähkölämmitteinen koti, Välkky-sähkö tarjoaa vaihtoehdon, joka sopii eri elämäntilanteisiin.

Miten Välkky-sähkö Eroaa Muista Sopimuksista?

Välkky-sähkön hinta on suojattu markkinoiden vaihteluilta, mikä takaa vakaan energiamaksun. Voit kuitenkin hyötyä sähkön halvoista tunneista kulutusvaikutuksen avulla, mikä erottaa sen määräaikaisista ja pörssisähkösopimuksista. Energiamaksu määräytyy kuukausittain kulutusvaikutuksen perusteella, ja normaalikäytöllä kulutusvaikutus vaihtelee -1,5 ja +1,5 snt/kWh välillä.

Valitse Välkky-sähkö, ja optimoi sähkönkulutuksesi helposti ja joustavasti! 🧡

Solmi Väre Välkky 12kk tai Väre Välkky 24kk linkin takaa

Väre Jatkuva Välkky

Tuntuuko sähkölasku joskus raskaalta taakalta? Elä hetkessä ja tee muutos energiankulutukseesi! Jatkuva Välkky-sähkö on sopimus ilman määräaikaa, joka antaa sinulle vapauden vaikuttaa sähkölaskuusi. Sopimus on voimassa toistaiseksi, ilman uusimisen vaivaa ja sitomatta sinua määräaikoihin.

Miten se toimii? Välkky-sähkön hinta muodostuu kolmesta osasta: kiinteästä energiamaksusta (snt/kWh), kiinteästä kuukausimaksusta (€/kk) ja muuttuvasta kulutusvaikutuksesta (+- snt/kWh). Kulutusvaikutus riippuu siitä, milloin käytät sähköä. Vältä kalliimpien tuntien käyttöä ja säästä!

Väppi auttaa sinua säästämään: Lataa Väppi-palvelu ja seuraa helposti sähkönkulutustasi. Sovellus antaa vinkkejä, miten voit optimoida käyttöäsi ja säästää sähkölaskussa. Ajasta sähkönkulutuksesi edullisille tunneille ja hyödynnä Välkky-vinkkejä.

Mitä saat lisäksi?

  • Ilmainen Avainturva-vakuutus: Kaupan päälle saat vakuutuksen avaimillesi, korvaten kuluja jopa 500€ saakka ilman omavastuuta.
  • Vihreä sähkö alk. 3,90 €/kk: Voit valita ympäristöystävällisen vaihtoehdon.

Miten vaikuttaa hintaan? Kulutusvaikutus vaihtelee -1,5 ja +1,5 snt/kWh välillä. Mitä enemmän ajastat sähkönkulutustasi edullisille tunneille, sitä enemmän säästät!

Väre Pörssisähkö

Kaipaatko vapautta valita, milloin käytät sähköäsi edullisimmin? Pörssisähkö on ratkaisu sinulle, joka arvostat vaihtamisen vapautta ja seuraat sähkön hinnan kehitystä tuntikohtaisesti. Tämä toistaiseksi voimassa oleva sopimus laittaa sinut ohjaimiin, antaen sinulle mahdollisuuden vaikuttaa omaan sähkölaskuusi.

Miten se toimii? Pörssisähkössä maksat joka tunnilta markkinahinnan ja sähkönmyyjän marginaalin (Väreellä 0,72 snt/kWh). Voit ajoittaa kulutuksesi vuorokauden edullisimmille tunneille, optimoiden sähkölaskusi ja säästäen.

Edut, jotka tekevät eron:

  • Oma energiavalmentaja: Väreen mobiiliappi tarjoaa markkinoiden parhaan tavan seurata kulutusta ja pörssisähkön hintaa. Aseta kulutusilmoituksia ja pysy ajan tasalla.
  • Ilmainen Avainturva-vakuutus: Kaupan päälle saat vakuutuksen avaimillesi, korvaten kuluja jopa 500€ saakka.

Hinta ja optimointi:

  • Marginaali 0,72 snt/kWh: Lisättynä markkinahintaan.
  • Kuukausimaksu 4,95 €: Kiinteä kuukausimaksu.
  • Optimoi hintaasi käyttöä ajastamalla: Pörssisähkö tarjoaa mahdollisuuden optimoida kustannuksesi.

Lisäpalvelut räätälöidysti: Voit muokata sopimustasi lisäpalveluilla, tukeaksesi uusiutuvaa energiatuotantoa tai turvata sopimuksesi mahdollisilta hintamuutoksilta. Valitse esimerkiksi vihreä sähkö alk. 3,90 €/kk.

Hinnoittelu ja joustavuus:

  • Vaihtuu tunneittain: Pörssisähkön hinta määräytyy joka tunti Nord Poolin sähköpörssissä.
  • Voimassa toistaiseksi: Joustava sopimus, jonka voit irtisanoa 14 vuorokauden irtisanomisajalla.

Seuraa hintakehitystä: Pörssisähkön markkinahinta vaihtelee päivittäin. Sovelluksen avulla voit seurata hintakehitystä ja asettaa hälytyksiä. Päivän ylin ja alin hinta näkyvät helposti.

Onko Pörssisähkö sinulle sopiva valinta? Pörssisähkö on erinomainen valinta sähkölämmittäjille ja sähkönkulutuksen optimoijille. Tutkitusti se on edullisin tapa ostaa sähköä, antaen sinulle mahdollisuuden vaikuttaa kustannuksiisi vuorokauden edullisimpien tuntien avulla.

Kohti Tarpeetonta Sähkönmyyntiä

Väre asettaa kunnianhimoisen tavoitteen: tehdä sähkönmyynnistä tarpeetonta viidessä vuodessa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita palvelujen heikentymistä, päinvastoin. Yhtiö tarjoaa monipuolisia palveluita, joista asiakkaat ovat valmiita maksamaan mielellään.

Kumppanuutta Asiakkaan Parhaaksi

Väre pyrkii olemaan edelläkävijä kokonaisvaltaisten energiapalvelujen tarjoajana. Yhtiön tarjonta kattaa palvelut, joilla voidaan mitattavasti vähentää asiakkaiden energiakustannuksia ja hiilidioksidipäästöjä. Väreen toiminnan ytimessä on proaktiivinen kumppanuus sekä asiakaslähtöisten palveluiden nopea ja kustannustehokas kehittäminen.

Väreen Synty

Väre syntyi vuonna 2019, kun Savon Voima Oyj, Kuopion Energia Oy, Alva-yhtiöt Oy ja Lappeenrannan Energia Oy yhdistivät voimansa yhteisen sähkönmyyntiyhtiön perustamiseksi. Yhtiö on jatkanut osakasyhtiöiden sähkönmyynnin hoitamista sekä kehittänyt muita kilpailluja liiketoimintoja. Asiakkaat saavat nyt kaksi erillistä laskua, kun sähkönmyynti ja -siirto on eriytetty.

Väre tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden olla osa uuden ajan energiamurrosta, jossa kestävä kehitys, asiakaslähtöisyys ja energiatehokkuus ovat avainasemassa. Tervetuloa Väreen asiakkaaksi, missä energiaa myydään mahdollisimman vähän, mutta palveluita tarjotaan sitäkin enemmän.