vertaa-sahko-loyda-halvin

Oomi sähkösopimus

Oomi sähkösopimus – Paikallista Sydämessä, Valtakunnallista Voimaa

Oomi Energia on sähkönmyyntiyhtiö, joka kantaa sydämessään vahvat paikalliset juuret, mutta samalla tarjoaa voimaa ja palveluita valtakunnallisesti. Yhtiö on vahvasti juurtunut paikallisiin sähköyhtiöihin, mikä heijastuu toiminnassa ja asiakaspalvelussa. Oomilla on ylpeästi yli 400 000 tyytyväistä asiakasta, mikä kertoo vankasta asemastaan sähkömarkkinoilla.

Oomi Energia tarjoaa laajan valikoiman sähkösopimuksia, jotka on suunniteltu palvelemaan monenlaisia tarpeita. Yhtiön tavoitteena on tehdä asiakkailleen sähkösopimuksen valitseminen mahdollisimman vaivattomaksi ja tarjota juuri heidän tarpeisiinsa sopiva ratkaisu.

Oomi sähkösopimukset

Oomi Kiinteä 24kk

Oomi Kiinteä on määräaikainen sähkösopimus, joka tarjoaa mahdollisuuden hoitaa sähköt kuntoon pidemmäksi aikaa. Voit valita joko 12 kuukauden tai 24 kuukauden mittaisen määräaikaisen sopimuksen, joka antaa ennustettavuutta sähkön hintojen suhteen.

Oomi Kiinteä -sähkösopimuksen tekeminen on vaivatonta. Se antaa sinulle mahdollisuuden lukita sähkön hinnan samaksi koko sopimuskauden ajaksi, mikä helpottaa ennakointia ja budjetointia. Sopimus on määräaikainen ja kiinteähintainen sopimuskauden ajan, jonka jälkeen se jatkuu toistaiseksi voimassaolevana. Oomilta saat ajoissa tiedon sopimuksen muuttumisesta.

Oomi Kiinteä sopii erityisesti sinulle, joka haluat välttää markkinoiden hintaheilahtelut ja haluat pitää sähkölaskusi ennakoitavissa.

Miksi Valita Oomi Kiinteä?

 • Sitoo sekä sinut että Oomin koko määräajan pituuden ajan.
 • Tiedät tarkalleen kuinka paljon maksat sähköstä – hinta pysyy samana markkinoiden vaihteluista huolimatta.
 • Oomi Vaihtoturvan avulla voit vaihtaa sopimuksen uuteen määräaikaiseen sopimukseen sopimuskauden ollessa voimassa vähintään vuoden.
 • Mahdollisuus päivittää sähkön tuotantotapa uusiutuvaksi.

Lue lisää Oomi Kiinteä 24kk täältä

Oomi Aktiivinen

Oomi Aktiivinen on sinun valintasi, jos haluat mutkattoman ja aina ajantasaisen sähkösopimuksen. Tämä ei-määräaikainen pörssisähkösopimus tarjoaa joustoa ja mahdollisuuden seurata sähkönkulutustasi tarkasti.

Sopimuksen Tekeminen on Helppoa:

Oomi Aktiivinen -sähkösopimus on toistaiseksi voimassa oleva sopimus, joka perustuu pörssisähkön hintaan. Se on erinomainen valinta silloin, kun haluat olla aktiivisesti perillä sähkönkulutuksestasi ja hyödyntää pörssihintojen vaihteluita.

Pörssisähkön Hinta:

Oomi Aktiivinen -sopimuksessa energiahinta on muuttuva ja perustuu pohjoismaisen sähköpörssin (Nord Pool AS) julkaisemaan sähkön tuntikohtaiseen Suomen aluehintaan eli sähkön spot-hintaan. Spot-hintaan perustuva sähkön hinta vaihtelee kysynnän ja tarjonnan mukaan, joten maksat sähköstä aina ajantasaista hintaa.

Miksi Valita Oomi Aktiivinen?

 • Joustava ja ei-määräaikainen sopimus: Sopimus on voimassa toistaiseksi, antaen sinulle vapauden vaihtaa sopimustyyppiä tai palveluntarjoajaa ilman sitoutumista.
 • Aina ajantasainen hinta: Seuraa sähkön hintakehitystä reaaliajassa ja maksa aina markkinoiden mukaista hintaa.
 • Aktiivinen seuranta: Soveltuu erinomaisesti sinulle, joka haluat seurata ja optimoida sähkönkulutustasi.

Lue lisää Oomi Aktiivisesta täältä

Oomi Jousto

Yhdistä kiinteähintaisen sopimuksen vakaat edut ja pörssisähkön joustavuus Oomi Jousto -sähkösopimuksella. Vaikuta sähkön hintaan ajoittamalla sähkönkäyttöäsi vuorokauden edullisille tunneille. Voit valita sopimuksesi kestoksi joko 12 kuukautta tai 24 kuukautta.

Oomi Jousto -sopimuksen Tiedot Lyhyesti:

 • Valittavana 12kk tai 24kk määräaikainen sopimus
 • Määräaikaisen sopimuksen hinta muodostuu:
  • Kuukausittaisesta perusmaksusta (€/kk)
  • Sähköenergian kiinteästä hinnasta (c/kWh)
  • Kulutusvaikutuksesta (c/kWh)
 • Perusmaksu ja sähköenergia ovat kiinteät koko sopimuskauden ajan.
 • Kulutusvaikutus vaihtelee kuukausittain kulutuksen ajoituksen mukaan.

Sähkön Hinnan Muodostuminen:

Määräaikaisen Oomi Jousto -sähkösopimuksen hinta koostuu kolmesta osasta: kuukausittaisesta perusmaksusta, sähköenergian kiinteästä hinnasta sekä kulutusvaikutuksesta. Perusmaksu ja sähköenergia pysyvät kiinteinä koko sopimuskauden ajan, kun taas kulutusvaikutus vaihtelee kuukausittain kulutuksen ajoituksen mukaan.

Miksi Valita Oomi Jousto?

 • Kiinteä hinta ja vakaus: Perusmaksu ja sähköenergia ovat kiinteät, tarjoten hintavakautta koko sopimuskauden ajan.
 • Säädettävä kulutusvaikutus: Vaikuta sähkön hintaan ajoittamalla sähkönkäyttöäsi edullisille tunneille.
 • Joustava sopimuskesto: Valitse 12kk tai 24kk määräaikainen sopimus.

Lue lisää Oomi Jousto:sta täältä

Oomi Kesto

Oomi Kesto – Helppoutta ja Vakautta Ilman Määräaikaisuuksia

Oomi Kesto on valintasi, jos arvostat helppoutta ilman sitovia määräaikaisuuksia. Tämä toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus tarjoaa vakaan hinnan ja joustavuutta elämäntilanteesi mukaan.

Oomi Kesto -sopimuksen Tiedot Lyhyesti:

 • Ei-määräaikainen sopimus
 • Helppo ja joustava valinta jokaiseen kotiin ja elämäntilanteeseen

Oomi Kesto on vaivaton ja joustava valinta kaikenlaisiin koteihin ja elämäntilanteisiin. Sopimus on voimassa toistaiseksi, mikä tarkoittaa, että voit nauttia sähkön käytöstä ilman sitovia määräaikaisuuksia.

Lue lisää Oomi Kesto:sta täältä

oomi sähkösopimukset

Oomi Energia on yksi Suomen suurimpia sähkönmyyntiyhtiöistä

Oomi Energia on yksi Suomen suurimmista sähkönmyyntiyhtiöistä. Sillä on yli 400 000 asiakasta ympäri Suomen. Oomi Energian perustajiin kuuluu useampi energiayhtiö, jotka yhdistivät voimansa ja osaamisensa ja joiden missio on kehittää asiakkaille jotain uutta, jonka avulla he voivat helpottaa asiakkaidensa arkea.   

Oomi Energian arvot:

Asiakeskeisyys

Oomin ydinarvoja ovat asiakastyytyväisyys, luotettavuus ja asiakkaan kuunteleminen.

Edelläkävijyys

Oomi on uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämisen innovatiivinen edelläkävijä.  

Valtakunnallinen paikallisuus

Yhtiön toiminta rakentuu vahvojen alueellisten osakasyhtiöiden varaan.

Vastuullisuus

Oomi arvostaa työntekijöitänsä ja yhteistyökumppaneitansa. Toiminnassaan ja myynnissään he huomioivat aina ympäristöasiat ja kestävän kehityksen periaatteet. 

Tuloksellisuus

Oomilla on kova halu kasvaa tuloksellisesti kilpailukyky ja kannattavuus säilyttäen.

Oomi – Yksinkertaisuutta ja Helppoutta Energiaan

Oomi on enemmän kuin pelkkä sähköyhtiö; se on kokonaisvaltainen palveluntarjoaja, jonka tarkoituksena on tehdä asiakkaidensa elämästä vähemmän monimutkaista tarjoamalla selkeitä ja arkea sujuvoittavia palveluita. Simppeliä sen olla pitää, ja Oomi pyrkii toteuttamaan tämän periaatteen tarjoamalla monipuolisia ratkaisuja kotitalouksille ja yrityksille.

Palvelut Oomilta:

 1. Sähkö: Oomi tarjoaa paitsi perinteistä sähköä myös mahdollisuuden hyödyntää aurinkovoimaloita ja sähköautojen latauspisteitä.

 2. Oomi Fillari: Oomi Fillari on työsuhdepyöräpalvelu, joka edistää kestävää liikkumista ja tekee työmatkoista entistäkin mukavampia.

Missio ja Visio:

Oomin missio on tehdä asiakkaidensa arjesta vähemmän monimutkaista tarjoamalla kattavia palveluita, läpinäkyviä hintoja ja juuri oikeanlaisen valikoiman. Oomi haluaa olla oikealla asialla aina, kun asiakkaat voivat huojentuneina hengittää. Visiossaan Oomi tavoittelee helpompaa arkea asiakkailleen.

Oomilaiset Arvot:

 1. Vastuullisuus: Oomi panostaa vastuullisuuteen välittäen asiakkaistaan, kumppaneistaan, työkavereistaan ja ympäristöstään. Tarjoamalla vastuullisia tuotteita ja palveluita se pyrkii edistämään kestävää kehitystä.

 2. Laatu Asiakkaille: Oomi haluaa tarjota asiakkailleen vain parasta. Se pyrkii helpottamaan asiakkaidensa arkea tarjoamalla laadukkaita ja helppokäyttöisiä palveluita.

 3. Rohkeus Kehittyä: Uskallus kokeilla ja kompastella on Oomille voimavara. Se rohkaistaan kehittämään jatkuvasti uusia innovaatioita ja palveluita.

 4. Yhteisöllisyys: Oomilaiset pelaavat yhteiseen maaliin. Yhdessä ollaan enemmän, ja yhteisöllisyyden voimalla Oomi pyrkii tarjoamaan asiakkailleen entistä parempia kokemuksia.

Historia:

Oomi syntyi vuonna 2020, kun sen perustajayritykset, kuten Vantaan Energia, Lahti Energia, Pori Energia ja muut, yhdistivät voimansa. Vaikka Oomi on nuori yritys, sen omistajayrityksillä on yhteensä yli 1 000 vuoden kokemus ja asiantuntemus suomalaisesta energiakentästä. Oomi palvelee valtakunnallisesti säilyttäen samalla vahvat paikalliset juurensa.

Oomilla on vankka sitoutuminen tarjota asiakkailleen yksinkertaisempaa ja parempaa elämää energian avulla.