vertaa-sahko-loyda-halvin

Fortum Duo sähkösopimus

Fortum Duo – Määräaikainen 24kk sähkösopimus joka tarjoaa mahdollisuuden säästää ajoittamalla kulutusta edullisille tunneille

Fortum Duo on älykäs sähkösopimus, joka tarjoaa edullisen kiinteän hinnan kahdeksi vuodeksi sekä mahdollisuuden säästää hallitsemalla sähkönkulutusta silloin, kun tuntihinta on alhaisimmillaan. Sopimus tuo vakautta sähkön hintaan kahden vuoden ajan, mikä antaa ennustettavuutta ja mielenrauhaa kuluttajalle.

Sopimuksessa on myös mahdollisuus säästää: kuluttaja voi laskea kiinteää sähkön hintaa kuluttamalla sähköä ennen tai jälkeen huippukulutuksen aikojen. Tämä antaa kuluttajalle mahdollisuuden vaikuttaa laskun loppusummaan omalla kulutuskäyttäytymisellään.

Fortum Duo ottaa huomioon ympäristön, sillä sopimuksen sähköntuotanto ei lisää ilmakehän hiilidioksidipitoisuutta. Lisäksi kuluttaja voi valita 100% uusiutuvan energian tai aurinkosähkön.

fortum duo

Fortum Duo tarjoaa kuluttajille houkuttelevan vaihtoehdon sähkösopimusten maailmassa. Kyseessä on kahden vuoden mittainen määräaikainen sopimus, joka tuo mukanaan ennakoitavuutta ja mahdollisuuden säästää sähkölaskuissa. Tämä sopimus on suunniteltu tarjoamaan vakautta ja fiksuja vaihtoehtoja kaikkialle Suomessa.

Kiinteä hinta kahdeksi vuodeksi: Fortum Duo erottuu kilpailijoista tarjoamalla kiinteän hinnan kahdeksi vuodeksi. Tämä tarkoittaa, että sopimuksen kiinteä osuus pysyy samana kahden vuoden ajan, mikä tuo selkeyttä ja ennustettavuutta kuluttajille. Tämä on erityisen houkutteleva piirre verrattuna pörssisähkösopimuksiin, joissa hinnat voivat vaihdella tunneittain.

Mahdollisuus säästää: Fortum Duo antaa mahdollisuuden vaikuttaa sähkölaskun loppusummaan kulutuksen ajoittamisen avulla. Kuluttaja voi hyödyntää edullisempia sähkön tuntihintoja kulutushuippujen ulkopuolella. Tämä joustavuus antaa asiakkaille valinnanvapautta ja mahdollisuuden optimoida energiankulutustaan sähkön hintojen mukaan.

Ilmastoa huomioiden: Fortum Duo kiinnittää huomiota ympäristöön tarjoamalla vaihtoehdon 100% uusiutuvasta tai aurinkosähköstä. Tämä mahdollisuus valita ympäristöystävällinen vaihtoehto osoittaa Fortumin sitoutumisen kestävään energiantuotantoon ja ympäristövastuuseen.

Vakaampi vaihtoehto pörssisähkölle: Määräaikaisen Fortum Duo -sopimuksen avulla asiakas voi suojautua markkinahintojen heilahteluilta. Ajoittamalla sähkönkulutustaan edullisille tunneille, asiakas voi vaikuttaa laskunsa loppusummaan. Tämä tekee Fortum Duosta vakaamman vaihtoehdon perinteiseen pörssisähkösopimukseen verrattuna.

Kulutusvaikutus ja hintaerot: Fortum Duo tuo käyttäjilleen käsitteen kulutusvaikutuksesta. Tämä tarkoittaa sitä, että sähkölaskun loppusummaan voi tulla joko vähennys tai lisämaksu riippuen siitä, milloin sähköä käytetään. Esimerkiksi, ajoittamalla sähkönkulutuksen edullisemmille tunneille, kulutusvaikutus voi laskea sähkölaskun hintaa.

Määräaikainen sopimus: Fortum Duo -sopimus on voimassa 24 kuukauden määräajan, mikä antaa kuluttajalle vakaan hinnan kahdeksi vuodeksi. Määräaikaisuuden aikana sopimusta ei voi lopettaa tai vaihtaa toiseen, paitsi erityistapauksissa kuten muuton yhteydessä.

Fortum Duo-sovellus: Asiakkailla on mahdollisuus seurata sähkön tuntihintoja helposti Oma Fortum -sovelluksen avulla. Sovellus tarjoaa reaaliaikaista tietoa sähkön hinnoista, jotta kuluttaja voi suunnitella sähkönkulutustaan vuorokauden edullisimmille tunneille.

Ympäristövastuu: Fortum Duo huomioi ympäristön tarjoamalla vaihtoehdon uusiutuvalle energialle. Tämä mahdollisuus antaa asiakkaille mahdollisuuden tehdä kestävämpiä valintoja ja osallistua ympäristövastuuseen.

Jatkosopimustarjous: Asiakkaille tarjotaan jatkosopimustarjous jo ennen nykyisen sopimuksen päättymistä, mikä antaa mahdollisuuden jatkuvuuteen ja lisää käyttäjien mukavuutta.

Kaiken kaikkiaan Fortum Duo näyttäytyy houkuttelevana vaihtoehtona kuluttajille, jotka arvostavat ennustettavuutta, säästömahdollisuuksia ja ympäristöystävällisyyttä. Määräaikaisen sopimuksen avulla kuluttajat voivat suunnitella paremmin sähkönkulutustaan ja välttää hintojen vaihtelut, samalla osallistuen kestävään energiantuotantoon. Fortum Duo tarjoaa asiakkailleen vakaan ja älykkään sähkösopimuksen, joka tuo säästöä ja vakautta kaikkialle Suomeen.