vertaa-sahko-loyda-halvin

Fortum Kesto

Fortum Kesto – Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus

Fortum Kesto: Joustava ja Määräaikaton Energiasopimus

Fortum Kesto on energiasopimus, joka tarjoaa asiakkailleen täydellisen joustavuuden. Tämä sopimus ei sido sinua määräaikaiseen sitoumukseen – se on voimassa niin kauan kuin haluat ilman kiinteää sopimuskauden pituutta. Tämä antaa sinulle vapaat kädet hallita energiasopimustasi oman tarpeesi ja mieltymystesi mukaisesti.

Fortum Kesto seuraa markkinoiden vaihteluita, ja sen hinta mukautuu markkinatilanteen muutosten myötä. Tämä tarkoittaa sitä, että sopimuksen hinta päivittyy, jos sähkön hankintakustannukset muuttuvat markkinoiden vaihdellessa. Joustava hinnoittelu antaa sinulle mahdollisuuden hyötyä markkinoiden parhaista tarjouksista ja reagoida nopeasti muuttuviin olosuhteisiin.

Jos sopimuksen hinta päivittyy, voit olla huoleti, sillä lähetämme sinulle ilmoituksen kuukausi ennen uuden hinnan voimaantuloa. Tämä varoitus antaa sinulle aikaa tarkastella uutta hintaa ja tehdä tarvittaessa muutoksia omiin suunnitelmiisi. Tavoitteenamme on varmistaa, että pysyt täysin perillä sopimuksesi ehtojen muutoksista ja voit tehdä tietoisia päätöksiä energiakustannuksiisi liittyen.

Fortum Kesto ei ole ainoastaan joustava ja markkinoiden mukana elävä sopimus, vaan se tarjoaa myös asiakkailleen läpinäkyvyyttä ja tiedonkulun avoimuutta. Haluamme varmistaa, että energiasopimuksesi vastaa parhaalla mahdollisella tavalla tarpeitasi, ja Fortum Kesto on suunniteltu tarjoamaan juuri tätä: vapautta, joustavuutta ja ajankohtaista tietoa energian hinnoista.

fortum kesto

Fortum Kesto: Joustava ja Kestävä Energiasopimus

Fortum Kesto on energiasopimus, joka tarjoaa käyttäjilleen ainutlaatuisen vapauden ja joustavuuden. Tämä sopimus on voimassa niin kauan kuin haluat, eikä siihen liity määräaikaisia sitoumuksia. Keston hinta reagoi markkinoiden muutoksiin ja on voimassa toistaiseksi. Tämä joustavuus antaa sinulle mahdollisuuden hallita energiasopimustasi ilman uusimisen vaivaa.

Hinta Fortum Kesto -sopimuksessa päivittyy markkinoiden mukana, mikäli sähkön hankintakustannukset muuttuvat markkinatilanteen vaihdellessa. Tämä varmistaa sen, että pysyt ajan tasalla energiahinnoista ja voit hyötyä mahdollisista hintavaihteluista. Keston hinta nousee esimerkiksi 1.1.2024 alkaen, esimerkiksi yleissähkölle hinta on 17,95 c/kWh (alv 24%). Tämä päivitys on voimassa toistaiseksi.

Fortum Kesto tarjoaa myös mahdollisuuden valita, millaista sähköä haluat käyttää. Voit valita 100 % hiilidioksidipäästötöntä sähköä, ja lisäksi voit valita 100 % uusiutuvaa energiaa tai aurinkoenergiaa. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa ympäristövaikutuksiin ja valita energiamuodon, joka vastaa arvojasi.

Jos haluat edullisesti uusiutuvaa energiaa, voit valita Fortum Kesto + 100% uusiutuvaa energiaa -vaihtoehdon. Tämä sopimus sisältää runsaasti Suomessa tuotettua uusiutuvaa energiaa, mukaan lukien aurinko- ja tuulisähkö sekä vesivoima ja bioenergia. Voit myös valita Fortum Kesto + 100 % aurinkoenergiaa -vaihtoehdon, joka tarjoaa aurinkoenergiaa ilman omaa aurinkopaneelia.

Fortum Kesto -sopimus soveltuu erityisen hyvin sinulle, jos etsit helppoa ja huoletonta sopimusta, joka ei vaadi erillistä uusimista ja jonka hinta seuraa markkinoiden tukkuhintaa. Se sopii myös hyvin, jos sähkönkulutuksesi ei ole suurta tai se ei painotu talvikuukausiin. Lisäksi se tarjoaa ympäristötietoista vaihtoehtoa, sillä sähköntuotannossa ei käytetä öljyä, kivihiiltä tai muita fossiiliperäisiä polttoaineita.

Fortum Kesto -sopimuksen hinnoittelua päivitetään markkinoiden muutosten myötä. Kun hinta muuttuu, saat siitä ilmoituksen kuukautta ennen muutoksen voimaan astumista. Tämä antaa sinulle aikaa tarkastella uutta hintaa ja tehdä tarvittaessa muutoksia suunnitelmiisi. Sähköenergiasta laskutetaan kerran kuukaudessa, ja jos asut Caruna Espoon tai Carunan sähköverkon alueella, saat sähkön siirrosta ja sähkönkulutuksesta yhden laskun.

Kysyttäessä Fortum Kesto -sopimuksesta, voit olla varma, että hintailmoitukset toimitetaan sinulle selkeästi ja ajoissa. Jos hinta päivittyy, saat siitä ilmoituksen kuukautta ennen muutoksen voimaan astumista. Voit myös valita saavasi hintailmoitukset tekstiviestillä tai sähköpostitse, mikä tekee tiedon seuraamisesta entistä helpompaa.

Fortum Kesto on myös toimitusvelvollisuustuote, mikä tarkoittaa, että voit luottaa siihen, että saat tarvitsemasi sähkömäärän luotettavasti. Sopimukselle ei ole sovittu päättymispäivää, joten voit vaihtaa sopimuksen toisenlaiseen, jos tarpeesi muuttuvat. Sinulla on myös oikeus irtisanoa sopimus kahden viikon irtisanomisajalla, ja sähkönmyyjällä on oikeus irtisanoa sopimus yhden kuukauden irtisanomisajalla.

Kaiken kaikkiaan Fortum Kesto tarjoaa helpon, joustavan ja ympäristötietoisen vaihtoehdon energiasopimukselle. Sen avulla voit hallita energiakustannuksiasi vaivattomasti ja tehdä ympäristötietoisia valintoja sähkön käytössäsi. Olitpa sitten kiinnostunut edullisesta uusiutuvasta energiasta tai haluat vain huolehtia, että sähkösi on hiilidioksidipäästötöntä, Fortum Kesto tarjoaa vaihtoehdon, joka vastaa tarpeitasi.